Hra bude dostupná pre PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch.

Remaster legendárnej hry Need for Speed: Hot Pursuit je pred oficiálnym uvedením. Na platformách PC, PS4, Xbox One hra bude dostupná od 6. novembra. Pre Nintendo Switch od 13. novembra. Verzia, z ktorej hra vychádza, vyšla ešte v roku 2010, takže už na prvý pohľad bude viditeľná vizuálna aktualizácia, ktorá využíva výhody súčasného hardvéru. Hra bude podporovať multiplatformový multiplayer, čo znamená, že si môžete zahrať so svojimi priateľmi bez ohľadu na to, aký systém alebo konzolu používajú.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered prichádza so všetkým DLC obsahom vydaným pre pôvodnú hru, ako aj s aktualizovaným režimom fotografií a ďalšími novinkami. Autolog, sociálna sieť v rámci pôvodnej hry, ktorá vás informovala o úspechoch vašich priateľov, je späť a ešte viac motivuje k hraniu.

V závislosti na tom, na akej platforme budete hru hrať, si ju budete môcť vychutnať pri rôznych snímkových frekvenciách a dokonca aj v rozlíšení 4K.  Na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch hra beží v rozlíšení 1080p/30 fps. Pri konzolách PlayStation 4 Pro a Xbox One X si môžu hráči vybrať z dvoch režimov – 1080p/60 fps alebo 4K/30 fps. Na PC bude možné hrať hru v rozlíšení 4K pri 60 fps. Tento limit frekvencie snímok je zavedený, aby pomohol vytvoriť rovnaké podmienky pre viacerých hráčov.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered vyvinuli spoločnosti Criterion a Stellar Entertainment, ktoré spadajú pod EA. Cena hry je stanovená na 39,99 dolára pre PS4, Xbox One a Nintendo Switch. Na Steame bude hra dostupná za cenu 29,99 dolára.

Zdroj: TheVerge

Prečítajte si aj:

6 hier, ktoré sa radi hráme

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.