Zrýchľujúce sa životné tempo a čoraz vyššie nároky na bezchybný vzhľad – to inšpirovalo japonských technológov spoločnosti Panasonic k vyvinutiu revolučného multifunkčného zastrihávača fúzov a chĺpkov na tele pod označením i-shape ER-GY60.

Jeho tvorcovia sa inšpirovali tradičnou holičskou britvou, ktorá aj naďalej zostáva neprekonateľným nástrojom na dôkladné oholenie. So strojčekom sa vďaka optimálnej ergonómii a I-shape dizajnu veľmi presne a ľahko pracuje, navyše sa dostane aj do ťažko prístupných oblastí, čo iste ocenia nielen muži, pre ktorých je prístroj predovšetkým určený.

Technológia špeciálnych ultratenkých britov umožňuje používať strojček nasucho aj namokro bez akéhokoľvek podráždenia. Strihač je vybavený setom niekoľkých nadstavcov, zvládne tak hravo každý styling – od obyčajného zastrihnutia fúzov na požadovanú dĺžku po vytvorenie žiadaného tvaru alebo úplne precízne vyholenie požadovaných partií tela.

Na zastrihávanie fúzov na jednotnú dĺžku má strojček k dispozícii 20 úrovní nastavenia od 0,5 mm až po 10 mm. Nadstavec na finálne presné tvarovanie ocenia predovšetkým majitelia fúzov alebo náročnejších kreácií, ktorí vďaka nemu dajú úprave fúzov precíznu bodku.

Na rýchle a dôkladné oholenie je strojček vybavený ultra tenkým britom, ktorý je schopný odstrániť chĺpky až na 0,1 mm. Vďaka vodoodolnému vyhotoveniu ho možno používať priamo v sprche. Po novom je tento model vybavený i funkciou obojsmerného zastrihávania, čo výrazne skracuje čas holenia, navyše flexibilná zmena smeru celý proces zjednodušuje a spríjemňuje. Luxusný dizajn a vyhotovenie strojčeka, ktorý na plné dobitie potrebuje obyčajnú jednu hodinu, z neho robí nenahraditeľného každodenného spoločníka moderného muža.

Cena: 89 eur

Značky: