Tvrdí to Richard Yu, riaditeľ spoločnosti.

Spoločnosť Huawei pred necelým polrokom predstavila vlajkovú loď Huawei P10 a teraz pripravuje predstavenie svojho vlajkového phabletu, zariadenia radu Mate. Ten vždy štartuje novú generáciu technológií spoločnosti Huawei a neinak tomu bude aj tento rok. Mate 10 ponúkne nový procesor Kirin 970 a duálny fotoaparát Leica tretej generácie.

Riaditeľ Richard Yu však portálu Bloomberg prezradil, že Mate 10 bude lepší ako iPhone 8 vo viacerých aspektoch: „Ponúkne displej s tenkými rámikmi, oveľa lepšiu výdrž batérie a rýchlejšie nabíjanie„. Yu zdôrazňuje aj lepšiu kvalitu fotoaparátu a ďalšie technológie, ktoré umožnia spoločnosti Huawei súperiť s Apple.

Je jasné, že Richard Yu propaguje svoj produkt a na to, v akých aspektoch bude Mate 10 naozaj lepší ako iPhone 8, si budeme musieť počkať na reálne porovnanie. Faktom je, že Huawei Mate sú výborné phablety a na bezrámikový displej a lepší fotoaparát sa tešíme.

Zdroj: TheNextWeb

Prečítajte si aj:

Recenzia Huawei Mate 9: Veľký displej do jednej ruky

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit