Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ricoh Europe pokračuje v inováciách a ďalej rozvíja príležitosti využitia vysokorýchlostných atramentových systémov a riešení. Menuje Cliva Stringera riaditeľom divízie Kontinuálnej tlače a high-endového softwaru.

Jeho menovanie prinesie klientom naprieč Európou možnosť čerpať z jeho odborných znalostí a skúseností s optimalizáciou výkonu atramentových systémov.

Clive Stringer nastupuje do spoločnosti Ricoh Europe na pozíciu riaditeľa divízie Kontinuálnej tlače a high-endového softwaru skupiny Komerčnej a priemyselnej tlače.

Počnúc týmto mesiacom preberá Clive Stringer zodpovednosť za vysokorýchlostné atramentové technológie Ricoh, ktoré sú na európskom trhu stále žiadanejšie. Medzi ne patria oceňované rady Ricoh Pro™ VC70000Pro™ VC40000, Pro™ VC20000 a Pro™ V20000.

Zameria sa na potreby klientov zaoberajúcich sa direct mailom a transakčnou tlačou a na výhody, ktoré môže priniesť sada softwarových riešení Ricoh ProcessDirector™ do rušných produkčných prostredí.

Clive Stringer so sebou prináša bohaté skúsenosti z oblastí predaja, predpredaja a marketingu, ktoré získal na predchádzajúcich pozíciách v spoločnosti BlueCrest (predtým Pitney Bowes), kde zodpovedal za globálnu správu produktov, a tiež na vedúcich pozíciách v Ricohu a IBM InfoPrint. Po celej Európe realizoval komplexné predajné zmluvy zahŕňajúce hardvér, softvér a služby, a sprostredkovával klientom hodnotné riešenia.

Clive preberá pozíciu Tima Taylora, ktorý bude od 1. apríla 2020 zastávať novú pozíciu globálneho riaditeľa pre atramentové produkčné riešenia (Inkjet Production Solutions). Tim bude pracovať v rámci globálneho centra pre vysokú produktivitu riešení, kde bude zodpovedný za prípravu a uvedenie kľúčových strategických vysokorýchlostných atramentových riešení na globálny trh so zameraním na grafické umenie. Súčasne prevezme strategickú rolu v budúcom plánovaní rozvoja produktov pri uspokojovaní požiadaviek európskych a globálnych klientov a bude úzko spolupracovať s tímom vývoja a plánovania v Ricoh Europe.

Stringer vraví: „Pod Timovým vedením sa tím vysokorýchlostných atramentových tlačiarní veľmi rýchlo rozrástol a som rád, že môžem v tomto rozvoji pokračovať, pretože klienti postupne stále viac chápu množstvo hmatateľných obchodných výhod, ktoré im táto technológia prináša. Po rozsiahlom výskume a vývoji Ricoh nastavil latku pre kvalitu vysokorýchlostných atramentových riešení. Výsledkom je, že klienti si môžu byť istí, že pokiaľ zapoja túto technológiu, zvýšia kvalitu svojej práce, kapacitu a produktivitu, a tak rozšíria svoje možnosti, zvýšia ziskovosť a súčasne vykročia k novým príležitostiam.“

„Vysokorýchlostná atramentová tlačiareň je stelesnením predstavy o prevádzke budúcnosti a práve preto sme sa rozhodli pre toto kľúčové menovanie,“ vraví Eef de Ridder, viceprezident skupiny Komerčnej a priemyselnej tlače Ricoh Europe. „Clive, ktorý bude podporovať firmy špecializujúce sa na direct mail a transakčnú tlač, sa pripojí k Juergenu Freierovi, nedávno poverenému starostlivosťou o poskytovateľov tlačových služieb, zameraných skôr na grafické umenie pri ich transformácii z analógovej tlače na digitálnu. Ricoh týmto menovaním získava odborné znalosti v odbore vysokorýchlostnej atramentovej tlače a portfólio, vďaka ktorému môže poskytovať pridanú hodnotu naprieč trhom.“

Pokiaľ máte záujem o ďalšie informácie o produktoch a službách spoločnosti Ricoh, navštívte naše stránky www.ricoh-europe.com.

Značky: