Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ako odpoveď na rastúci dopyt po efektívnych a cenovo dostupných riešeniach s jednoduchou obsluhou bude na veľtrhu FESPA v Mníchove od 14. do 17. mája možné vidieť digitálnu tlačiareň Ri1000 pre priamu tlač na textil, ktorá prispeje k jednoduchšiemu zavedeniu služieb s pridanou hodnotou na nových trhoch. Spolu s modelmi Ri 100 a Ri 6000 rozširuje rýchlo rastúce portfólio tlačových technológií pre priamu tlač na textil od značky Ricoh.

Tlačiareň Ri 1000, ktorá nahradí model Ri 3000, je rýchlejšia, poskytuje kvalitu tlače s rozlíšením až 1200 dpi x 1200 dpi a podporuje konfiguráciu CMYK plus biela farba, čo zaručuje oslnivé výsledky na textile akejkoľvek farby.

Flexibilita využitia Ri 1000 sa výrazne rozšírila pomocou nového Pretreatmentu. Vďaka novému chemickému zloženiu môžu poskytovatelia služieb teraz využiť ľahké materiály zo 100 % polyesteru, aj zmesy bavlny a polyesteru. Týmto sa otvára väčšia možnosť pre tlač na odevy a textilné výrobky v rade odvetví, vrátane športu.

Všestrannosť výroby, rýchla obsluha a intuitívne ovládanie tejto tlačovej technológie je podporené výmenným magnetickým mechanizmom nástavcov v rôznych veľkostiach, s maximálnym rozmerom tlače 406,4 x 508 mm. Táto flexibilita podporuje nepretržitú výrobu a širokú škálu tlačových schopností, od textilu detských veľkostí až po super široký design.

Komplexná funkčnosť, flexibilita a univerzálnosť tlačových aplikácií modelu Ri 1000 sú ideálnou voľbou pre personalizovanú potlač textilu a zákazkovú tlač,“ vraví Graham Kennedy, riaditeľ divízie Komerčná inkjetová tlač, skupiny Komerčná a priemyselná tlač Ricoh Europe. „Poskytuje dokonalú kombináciu inteligentných technológií, vysokých rýchlostí tlače a špičkovej kvality výstupu. Poskytovateľom kreatívnych tlačovín zaisťuje skutočné príležitosti pre rast v ich podnikaní. Štyri tlačové hlavy značky Ricoh, robustná konštrukcia produktu, pokročilé funkcie ako sú snímače teploty, vlhkosti, automatické funkcie čistenia, rovnako tak aj monitoring presného dávkovania atramentov, zaisťujú trvalo spoľahlivé a vysokokvalitné výsledky.“

Minimálna údržba s voliteľnými možnosťami nastavenia čistenia maximalizuje produkciu a prevádzku. K ďalším úkonom údržby, ktorých funkcia nie je automatizovaná, sa na 7palcovom dotykovom displeji zobrazujú výstražné symboly ako upozornenie pre prevádzkovateľov, kedy je potrebná manuálna údržba.

Príďte sa pozrieť na tlačiareň Ri 1000, čerstvú držiteľku ocenenia CES 2019 Innovation Awards Honoree, do nášho stánku B4 K31 na veľtrhu FESPA v Mníchove. Bude ju možné vidieť aj v Prahe, v rámci veľtrhu Reklama Polygraf v dňoch 9. 4. – 11. 4. 2019. Stánok spoločnosti Ricoh nájdete v HALE 4, stánok 4B07.

Značky: