Použili by ste robotický vysávač aj na videohovor?

V redakcii som otestoval najnovší robotický vysávač značky Roborock. Model S7 MaxV prináša doteraz najpokročilejšiu navigáciu, ktorá v sebe kombinuje laserovú technológiu, LiDAR a takisto aj kameru. Vysávač vďaka nej vidí, čo sa nachádza pred ním a vie tomu prispôsobiť pohyb. Zabudovanú kameru vo vysávači je však možné využiť aj atypickým spôsobom – na videohovory.

Roborock S7 MaxV som testoval vo verzii Plus, ktorá obsahuje v balení dokovaciu stanicu s odpadkovým košom a automatickým vyprázdňovaním. Moje poznatky z testovania si môžete pozrieť vo videorecenzii, alebo si prečítať v textovej recenzii.

Okrem modelu S7 MaxV je k dispozícii aj základný model tohto robotického vysávača so štandardnou dokovacou stanicou a model S7 MaxV Ultra s technologicky najvyspelejšou dokovacou stanicou na trhu, ktorá umožňuje automatické vyprázdnenie vysávača a zabezpečí aj doplnenie vody do nádržky na vodu a vyčistenie mopovacej podložky.

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit