Spoločnosť Rollei uvádza na trh novou akčnú kameru Rollei 360°. Akčné kamery sú stále populárnejšie a aj napriek širokým zorným uhlom nedokážu zachytiť všetko a tak často na zábere niečo chýba. Preto spoločnosť Rollei prichádza na trh s novým modelom kamery Rollei 360°, ktorá dokáže zaznamenať všetko čo sa deje okolo a natáčať videa 2 × 360°.

Kamera Rollei 360° zachycuje celú scénu dvojicou extra širokouhlých objektívov so 4 MPx snímačmi, ktoré zaznamenávajú video vo Full HD rozlíšení so snímkovacou frekvenciou až 30 FPS. Takto zaznamenané video dáva dohromady 2 × 360° záznam, je teda možné si pri prehrávaní meniť pohľad v horizontálnom aj vertikálnom smere. Vydrž batérie je pri natáčaní až 90 minút a zachytené záznamy môžete ukladať na pamäťovú kartu s kapacitou až 32 GB. Kamera Rollei 360° umožňuje prepojenie s mobilnými telefónmi so systémom Androind alebo iOS pomocou Wi-Fi a vďaka tomu je možné kameru ovládať a nastavovať nebo sledovať ohromujúce zábery.

Oproti bežným kamerám a ďalším zariadeniam, ktoré poskytujú napríklad len panoramatický pohľad, je 360° kamera Rollei vybavená rozmanitými režimami pre snímanie špecifických objektov alebo celých oblastí, a to vrátane VR sférického režimu a podpory VR okuliarov. Sami si určíte, aký budú mať vaše záznamy štýl.

Súčasťou balenia kamery Rollei 360° je praktický statív, takže máte voľné ruky pri natáčaní. Ďalším príslušenstvom v balení okrem mini statívu sú USB kábel a ochranné puzdro.

 

Základné špecifikácie

Rozlíšenie videa:               1920 × 960 / 30 fps

Uhol záberu:                    2 × 210°

Výdrž batérie:                 až 1,5 h

Slot pre karty:                 microSDHC až 32 GB

Konektor:                         Micro USB 2.0

Hmotnosť:                       100 g

Farba:                               strieborná

 

Ceny a záruky:

Doporučená koncová cena kamery Rollei 360° je: 185 Eur s DPH. Na kameru Rollei 360° sa vzťahuje záruka 2 roky. Viac informácií na http://www.rollei.com/