Spoločnosť Rollei uvádza na trh novy statív Rollei Smartphone Tripod Traveller.

Ide o statív určený pre milovníkov fotografovania má natáčanie videí na mobilné telefóny. Rollei Smartphone Tripod Traveller je ľahký kompaktný cestovný statív určený predovšetkým pre smartphony. Ale dá sa použiť pre fotoaparáty s maximálnou hmotnosťou 2 kg. Statív je aj vďaka kombinácii plastu má hliníka veľmi ľahký, má skladný tvar a nebude vás tak tak pri cestovaní zbytočne zaťažovať.

Súčasné mobilné telefóny majú fotoaparáty na vysokej úrovni a poskytujú veľmi solídnu kvalitu obrazu aj pri záberoch s nízkou úrovňou svetla. Však aj pri najnovších technológiách je pri potrebe fotografovania s dlhou expozíciou stabilizovať mobilný telefón ideálne na statíve. Potom môže byť vaša snímka ostrá. Keďže telefóny nie sú vybavené závitom ako fotoaparáty, treba na to statív iného typu.

Tento statív je vybavený univerzálnym držiakom mobilných telefónov a umožňuje použitie telefónov so šírkou do 8,5 cm. Tripod Rollei Tripod Traveller je navyše vybavený praktickou bluetooth diaľkovou spúšťou, ktorú možno ľahko spárovať je smartfónom s operačným systémom Android aj iOS. Na inštaláciu nie sú potrebné ďalšie aplikácie a po jednoduchom spárovaní začne diaľková spúšť plnohodnotne fungovať. To výrazne uľahčí fotenie selfie, natáčanie Vlogov a ideálne sa hodí pre realizáciu fotografií s dlhou expozíciou, keďže tu nedochádza k neželanému roztraseniu klikaním na telefón.

Samotný statív potom ponúka celkovú maximálnu výšku 120 cm a minimálnu výšku je možné nastaviť už od 39 cm (v zloženom stave statívu). Hlava tohto statívu je vybavená vodováhou a má odnímateľnú upínaciu päticu s 1/4 závitom. Telo statívu je vybavené praktickým držiakom diaľkovej spúšte, takže je vždy po ruke. Súčasť balenia je aj praktický vak s má pútkom.

Záruka: Na Statív Traveller Tripod Smartphone Statív sa vzťahuje záruka 24 mesiacov.

Cena: Odporúčaná koncová cena je 27,60 Eur s DPH

Viac informácií: http://www.rollei.com

Značky: