Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Veracomp Slovakia je rýchlo sa rozvíjajúci VAD distribútor IT produktov. Jeho cieľom je dodávať funkčné a bezpečné riešenia z rôznych oblastí IT. Na Slovensku dosiahol medziročný nárast v obrate vo výške 70 % z roku 2017. Rozhodne nezaháľa ani na personálnej úrovni a svoj tím neustále dopĺňa.

Od teamleadra k obchodnému riaditeľovi

Ronald Babiš pôsobil viac ako 4 roky u jedného z najväčších broadband distribútorov na slovenskom trhu. Svoje začiatky si pamätá veľmi dobre: „Začínal som na pozícii Business Development Managera v divízii VAD. Po roku som prešiel na pozíciu Team Leader, kde bolo jednou z mojich najdôležitejších  úloh vybudovanie pevných vzťahov s kľúčovými zákazníkmi z Enterprise segmentu. To sa nám aj spolu s celým tímom úspešne darilo. Nasledoval posun na pozíciu obchodného riaditeľa. Vtedy som prešiel z priamej komunikácie s obchodnými partnermi viac k riadeniu tímu a k strategickým rozhodnutiam.“

Veracomp ho zaujal už pri prvom stretnutí

Odklon od priamej komunikácie so zákazníkmi k riadeniu, ale najmä pocit „nedokončenej“ práce v divízii VAD nakoniec rozhodli. Ronald Babiš zareagoval na oslovenie Veracompom. Zaujala ho ich vízia a firemná kultúra: „Bolo viacero faktorov, ktoré rozhodli. Pohodu, ktorá vládne v tíme, som cítil už na našom prvom stretnutí. Dbajú na dodržiavanie hodnôt, ktoré si stanovili. Uvedomoval som si, že bez dobrého marketingu začínajúca spoločnosť nemôže fungovať. To ma tiež oslovilo. A, povedzme si, kto by nechcel byť na začiatku budovania niečoho veľkého s tímom ľudí nadšených pre spoločnú vec?“ dodáva Ronald.

Cieľom je postarať sa o kľúčových zákazníkov

Vo svojej novej role sa chce Ronald Babiš sústrediť na budovanie vzťahov s kľúčovými zákazníkmi z Enterprise segmentu a vytváranie obchodných príležitostí.

Kolegov hľadajú naďalej

Veracomp Slovakia naďalej hľadá odborníkov zo sveta IT. Viac zistíte na ich novom HR webe: kariera.veracomp.sk

Značky: