Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Rýchlo sa rozvíjajúce portfólio spoločnosti Ricoh vystavené na veľtrhu FESPA, návštevníkom predstaví možnosti, ako môžu za účelom zvýšenia zisku diverzifikovať svoje služby a vstupovať na nové trhy.

Na 304 metroch štvorcových svojho stánku B4 K31 na veľtrhu FESPA, ktorý sa bude konať od 14. do 17. mája 2019 na výstavisku v Mníchove, predstaví spoločnosť Ricoh riešenia vyvíjané pre firmy pôsobiace v obore tlače, ktoré chcú vylepšiť alebo rozšíriť služby, ktoré ponúkajú.

Medzi systémy, ktoré majú uspokojiť zvýšené nároky na širšie tlačové možnosti spolu s kratšou výrobnou dobou a vyššou produktivitou, patrí veľkoformátová roll-to-roll latexová tlačiareň Ricoh Pro™ L5160. V Európe bude v predaji od apríla 2019. V porovnaní so svojou predchodkyňou prináša vyššiu produktivitu a výkon, nižšie požiadavky na údržbu, ale zároveň mimoriadnu kvalitu.

Pre tých, ktorí chcú začať s potlačou textilu, bude k dispozícii jednoducho použiteľná tlačiareň Ri 100 Direct to Garment a pre vyššie výrobné nároky vhodnejšie zariadenie Ri 6000 Direct to Garment. Obidve umožňujú poskytovateľom tlače flexibilnú, cenovo výhodnú ponuku digitálnej tlače pre potlač tričiek, textilných tašiek, búnd, mikín a ponožiek.

Pre kreatívnu a všestrannú tlač sa predstaví päťfarebné produkčné zariadenie Ricoh Pro C7200x, na ktorom budeme tlačiť inšpiratívne farebné aplikácie na rad médií s využitím piatej farby.

V Centre pre riešenie (Solutions hub) prebehnú názorné ukážky toho, ako je možné s najnovšími možnosťami a funkciami intuitívneho softvéru dosiahnuť trvalo presné a vysoko kvalitné produkcie z jednej platformy pre workflow, a súčasne bude predstavený produkčný server ColorGATE po akvizícii spoločnosti v decembri 2018.

K tomu sa pridá nový veľkoformátový flatbedový systém a ďalšie skvelé technologické novinky z oblasti priamej digitálnej tlače, tonerov a tlačových hláv. Ďalšie informácie budú čoskoro nasledovať.

Základom celého portfólia atramentových tlačiarní sú originálne technológie Ricoh, a to ako tlačové hlavy, tak tonery. Tím odborníkov spoločnosti Ricoh bude vždy k dispozícii, aby pomohol s riešením záujemcom v rámci komunity OEM pri zavedení týchto technológií. A poradí všetkým, ktorí budú chcieť využiť tieto posledné inovácie pri najrôznejších aplikáciách v odvetviach ako je Sign & Display, textil a dekor.

Graham Kennedy, riaditeľ divízie Komerčná atramentová tlač, skupiny Komerčná priemyselná tlač spoločnosti Ricoh Europe, komentuje: „Toto je v poradí naša štvrtá účasť na veľtrhu FESPA a každým rokom náš stánok viac a viac rastie, aby sme dali dostatočný priestor nášmu rozširujúcemu sa portfóliu. Naše najnovšie prírastky boli vyvinuté s cieľom zaručiť funkčnosť, kvalitu a schopnosť prispôsobiť sa meniacim sa potrebám klientov. Teší nás, že môžeme ukázať, ako sa naše najnovšie technológie zlepšujú a vzájomne dopĺňajú. Na oplátku umožňujú našim klientom skúmať nové trhy a podnikať v nových oblastiach s dôverou, že obstoja a budú plniť svoje záväzky, a s istotou vedomia, že odbornosť Ricohu majú na dosah ruky, pokiaľ ju budú potrebovať.“

V priebehu veľtrhu budú mať návštevníci príležitosť stretnúť sa s odborníkmi spoločnosti Ricoh a diskutovať s nimi o tom, ako môžu rozširovať obzory svojej výroby a zavádzať nové možnosti zárobku.

Ďalšie informácie nájdete na adrese www.ricoh-europe.com.

Značky: