Dyson V10 Absolute predstavuje tyčový vysávač s obrovským výkonom, pričom sa ľahko dostanete napr. pod nábytok. Nastaviť si môžete tri stupne výkonu a prispôsobiť si ho pre rôzne typy podláh. Na najnižšom stupni vydrží na batériu pracovať okolo 60 minút, na najvyššom len 18 minút.

V10 Absolute používa cyklónovú technológiu a konštruktéri vylepšili aj filtráciu vzduchu, čo je základom kvalitného vysávania, aké s ručným vysávačom jednoducho nedosiahnete. Na vysávanie sa používa šetrná hubica s mäkkým rotačným valcom.

Veľmi jednoducho si tyčový vysávač premeníte na ručný a ľahko vysajete aj komplikované časti domácnosti alebo auta. Vyprázdňovanie zásobníka sa realizuje potiahnutím páčky, ktorá otvorí jeho spodnú časť a nečistoty zo zásobníka vypadnú bez toho, aby ste sa ich dotkli. Súčasťou dodávky sú štyri typy nadstavcov.

Vysávať môžete napr. žalúzie, ťažko prístupné rohy a poradí si aj so zvieracími chlpmi. A pritom aj veľmi efektne vyzerá, budete ho ukazovať vašej návšteve.

Cena: 629 EUR

Zapožičal: Dyson

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.