Výrobca ho predstaví na výstave CES 2024.

Samsung Bespoke Jet Bot Combo je názov najnovšieho robotického vysávača, ktorý bude oficiálne predstavený začiatkom roka 2024 na výstave CES 2024. Samsung ho však v predstihu oznámil prostredníctvom tlačovej správy.

Bespoke Jet Bot Combo v sebe kombinuje viacero najnovších inovácií, s ktorými sme sa počas posledných mesiacov stretli pri testovaní robotických vysávačov. Samsung ich zlepšil a posunul na ďalšiu úroveň. Príkladom je inteligentná dokovacia stanica, ktorá zabezpečuje automatické umývanie mopovacích kotúčov a ich vysušenie. Samsung však mopy strieka parou, aby sa zabránilo ich možnému zápachu, na čo sme upozorňovali počas testovania vysávača Xiaomi Robot Vacuum X10+.

Samsung tiež tvrdí, že zdokonalil robotické vysávanie a mopovanie pomocou umelej inteligencie. V praxi sa to prejavuje tak, že vysávač dokáže rozpoznať nielen objekty na zemi a prostredie okolo seba, ale aj škvrny. V takomto prípade sa vráti do dokovacej stanice, kde sa mopovacie kotúče zahrejú parou a vodou s vysokou teplotou. Následne sa vysávač vráti na miesto so škvrnou, aby ju lepšie vydrhol.

Mopovanie zabezpečujú mopovacie kotúče, ktoré sa otáčajú frekvenciou až 170 otáčok za minútu. Vysávač dokáže kotúče automaticky nadvihnúť, pokiaľ rozpozná koberec. A pokiaľ je koberec príliš vysoký, vysávač sa vráti do dokovacej stanice a mopovacie kotúče tam nechá. Podobnú technológiu ponúka aj DreameBot L20 Ultra.

Cenu, dostupnosť a ďalšie detaily zatiaľ Samsung neoznámil. Na tieto informácie si musíme počkať na výstavu CES 2024, ktorá začína 9. januára 2024.

Samsung Bespoke Jet Bot ComboZdroj: Samsung
Samsung Bespoke Jet Bot Combo

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit