Spoločnosť bude výraznejšie podporovať iOS zariadenia.

Hoci sa medzi Samsungom a Applom viedlo viacero sporov, obe spoločnosti majú k sebe blízko. Samsung donedávna vyrábal procesory pre iPhony a najnovšie bude Apple smartfóny podporovať aj z vlastného rozhodnutia. Spoločnosť oznámila, že inteligentné hodinky Samsung Gear S2 budú fungovať s iOS zariadeniami a najnovšie sa objavili informácie o plánoch vydať viaceré Samsung aplikácie vo verzii pre túto platformu.

Informuje o tom portál Sammobile. Vývoj aplikácie Gear Fit Manager pre iOS je logický, pretože je to nutná podmienka k spárovaniu hodiniek s telefónom. Samsung však pripravuje aj svoju fitness aplikáciu S Health a podporu veľkého tabletu Galaxy View. Používatelia iPhonov budú mať k dispozícii aplikácie Remote Control s účelom diaľkového ovládania a Family Square. Samsung takisto pripravuje novú verziu aplikácie Smart Camera, ktorá umožňuje na diaľku ovládať Samsung fotoaparáty a kopírovať fotografie.

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit