Pozrieť si môžete čiernu aj farebnú verziu.

Internetom kolujú prvé obrázky smartfónu Samsung Galaxy Note 10. Ten bude oficiálne predstavený 7. augusta 2019 a tradične bude mať vo výbave aj dotykové pero.

Obrázky telefónu prezrádzajú displej, ktorý pokrýva takmer celú prednú stranu. Neobsahuje výrez, avšak dieru v displeji, ktorá je atypicky umiestnená v strede obrazovky pri hornom rámiku.

Na zadnej strane si môžete všimnúť trojitý fotoaparát, ktorý má podobný dizajn ako konkurenčné smartfóny. Samsung využíval v minulosti v prípade vlajkových lodí horizontálne usporiadanie fotoaparátov v strede hornej časti chrbta. Teraz zvolil vertikálne usporiadanie pri bočnej hrane.

Na fotkách si môžete všimnúť aj napájacie tlačidlo a tlačidlo na reguláciu hlasitosti na ľavej hrane. Pravá hrana neobsahuje žiadne tlačidlo. Snímač odtlačkov prstov by mal byť umiestnený priamo v displeji.

Očakáva sa, že Samsung predstaví dve verzie Galaxy Note 10. Jedna z nich by mala mať 6,28-palcový displej, k dispozícii bude aj 6,75-palcový model s ToF senzorom. Predpokladáme, že na priložených fotkách je zobrazená menšia verzia Note 10.

Samsung Galaxy Note 10. Zdroj: Ishan Agarwal

Zdroj: macrumors, Ishan Agarwal

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy Note10 Pro: Obrovské telo si pýta aj nadpriemernú kapacitu batérie. Výrobca bude štedrý

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit