Pripravovaný Galaxy Note 9 sa predstaví v piatich farebných variantoch.

Nedávne rendery odhalili dizajn nástupcu Note 8, ktorý sa predstaví vo farebných prevedeniach – Black, Silver, Lilac Purple, Brown a Coral Blue. Farebné prevedenie Coral Blue je svetlejšie než Deep Sea Blue, ktoré je známe od modelu Galaxy Note 8.

Uniknuté video a rendery potvrdzujú premiestnenie odtlačkov prstov na zadnú stenu zariadenia, pričom predná stena ostala bez väčších zmien. Smartfón zobrazuje dátum 24. augusta, čo takisto potvrdzuje skoršie špekulácie o spustení predaja v tento deň. V náväznosti sa objavilo video, ktoré by mohlo zobrazovať predajné balenie Samsung Galaxy Note 9.

Zobrazený dátum naznačuje spustenie predaja od 24. augusta

Video zobrazuje štandardnú krabičku Samsung s názvom vyrytým v modrej farbe. Základné špecifikácie sú uvedené na zadnej strane – veľkosť obrazovky, duálny 12 Mpx fotoaparát, IRIS skener, možnosť bezdrôtového nabíjania a vodeodolnosť podľa certifikátu IP68.

Pri tomto balení sa nezobrazujú informácie o reproduktoroch nastavených od AKG. Nepredpokladáme ani, že by Samsung pri nástupcovi Note 8 upustil od stereo reproduktorov. Tie sa totiž tiež nespomínajú. Video by mohlo v konečnom dôsledku potvrdzovať, že klon opäť predbehol originálne zariadenie. Nasvedčuje tomu aj ochranné sklo, ktoré doteraz Samsung do balení smartfónov nedával. Je to skôr súčasť „pravých“ čínskych telefónov.

V každom prípade príslušenstvo vo vnútri balenia je identické s príslušenstvom, ktoré nájdete v krabici Galaxy Note 8 – slúchadlá AKG, redukcie, nabíjací adaptér, USB-C kábel a samotný telefón. Samsung predstaví 9. augusta spolu s Galaxy Note 9 aj hodinky Galaxy Watch.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Samsung sa chystá predstaviť svoj inteligentný reproduktor v auguste. Cenou bude konkurovať zariadeniu Google Home

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.