Šéf spoločnosti ho už používa.

Dong-jin Koh, šéf mobilnej divízie Samsung navštívil čínsky Wuhan, aby sa stretol s fanúšikmi značky. Počas návštevy si našiel čas aj na oddych, pričom prioritne sa venoval fanúšikom a odpovedal na ich otázky.

Na konferencii otázky smerovali aj na budúcoročný model Galaxy S10 a jeho snímač odtlačkov prstov. Koh sa vyjadril, že bez ohľadu na to, akým spôsobom bude Galaxy S10 snímať odtlačky prstov (klasická čítačka / čítačka v displeji), bude sa pohodlne používať.

Naznačil aj, že platforma Bixby 2.0 a jej API bude otvorená pre vývojárov tretích strán pre kompletné AI riešenia. Dokonca je prisľúbený Samsung Pay, ktorý by mal prísť do Číny prostredníctvom zariadenia G4.

Na klasicky prebiehajúcej konferencii by nebolo nič tak zvláštne, až po moment, kedy si zúčastnení všimli aké zariadenie Dong-jin Koh používal na zapisovanie poznámok. Podozrenie padlo na Galaxy Note 9.

Dong-jin Koh s Galaxy Note 9 na návšteve v Číne

Nebolo by to prvýkrát, čo by sa očakávané zariadenie objavilo na verejnosti ešte pred oficiálnym predstavením. Naposledy sa tak udialo pri očakávanom Xiaomi Mi Band 3, ktorý mal so sebou na predstavení smartfónu Blackshark šéf Xiaomi, Lei Jun.

Zdá sa, že aj konzervatívne značky, akou je aj (zatiaľ) Samsung, mení svoju marketingovú stratégiu.

Koh prisľúbil, že bude uskutočňovať “výlety” do Číny jedenkrát mesačne, aby podporil predaje Samsung smartfónov na čínskom trhu, kde dominuje domáca produkcia spolu s rastúcou popularitou produktov Apple. Predstavenie Galaxy Note 9 je pripravené na 9. augusta s očakávaným začiatkom predaja už od 24. augusta.

Zdroj: PocketNow

Prečítajte si aj:

HTC U12+ vs. Huawei P20 Pro: Porovnanie fotoaparátov vo dne a v noci (fototest)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.