Pred konečným predstavením očakávaných smartfónov, sa dozvedáme jeden z najdôležitejších parametrov.

Známy leakster Evan Blass, pred pár dňami zverejnil tri rendery, ktoré by mohli naznačovať a upresňovať konečnú podobu pripravovanej trojice série Galaxy S10. V príspevku Evana je uvedené, že vizuál je vytvorený na základe očakávaní.

Podľa úniku, by mal najmenší z tria – Galaxy S10 lite, dostať displej s uhlopriečkou 5,8-palca s otvorom pre selfie fotoaparát, ktorý bude umiestnený v strede displeja. Štandardný model dostane 6,1-palcový displej s tým, že predný fotoaparát bude rovnako umiestnený v strede obrazovky.

Od prvých únikov sa selfie fotoaparát premiestnil z ľavej strany displeja na pravú, pričom teraz je najnovšie umiestnený v strednej časti. Bude veľmi zaujímavé sledovať, kde vlastne selfie kamera nakoniec skončí. Aby sme nezabudli ani na najväčšieho zástupcu modelového radu Galaxy S10, tak práve ten by mal prísť s až 6,4-palcovým displejom a duálnou prednou kamerou. Tomuto vykresleniu taktiež nezodpovedajú dávnejšie úniky s dizajnom ochranných skiel pre Galaxy S10+. Prevedenie s duálnym selfie fotoaparátom v strede displeja je rozhodne lepším riešením, ako tomu bolo v prípade umiestnenia po stranách.

Vykreslenia sú vytvorené na základe doterajších únikov, takže podľa ich obmeny odporúčame brať aj tieto posledné vykreslenia s väčšou rezervou. Na druhej strane tieto najnovšie informácie pochádzajú z dôveryhodného zdroja, pričom veľkosti displejov už potvrdil aj ďalší dôveryhodný zdroj – Ice Universe. Informácie začínajú postupne vytvárať ucelenejší pohľad na pripravované zariadenia a podľa všetkého, máme sa na čo tešiť.

Zdroj: EvanBlass

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy S10+ sa objavil na ďalších fotografiách: Prezrádzajú trojitý zadný fotoaparát

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.