Samsung síce ešte smartfón Galaxy S21 oficiálne nepotvrdil, ale vieme o ňom prakticky všetko.

Oficiálne predstavenie prebehne online 14. januára a vtedy aj prinesieme naše detailné predstavenie s konkrétnymi skúsenosťami. Podľa najnovších informácií však Galaxy S21 nebude obsahovať slot na microSD kartu, čo tu už v minulosti raz bolo v prípade telefón u Galaxy S6. Ďalšie verzie telefónu Galaxy však už podporu microSD karty na žiadosť používateľov priniesli. Objavili sa aj všetky farebné verzie, v ktorých sa bude telefón Galaxy S21 celosvetovo predávať.

Podľa spoločnosti WinFuture podporuje S21+ ultraširokopásmovú komunikáciu UWB, s ktorým debutoval telefón Galaxy Note 20 Ultra a Galaxy Z Fold 2, tento modul však bude chýbať v základnom modeli Galaxy S21. WinFuture tiež tvrdí, že šachta pre microSD kartu na zariadeniach Galaxy S21 chýba. Konkrétne teda v uniknutých špecifikáciách sa nenachádza zmienka o tom, že by sa pamäť telefónu dala pomocou microSD karty rozšíriť. Doteraz bol tento údaj vždy uvádzaný a bolo by nanajvýš podozrivé, že by teraz tento údaj chýbal napriek tomu, že slot microSD by v telefóne bol. Len pripomeňme, že Samsung patrí medzi veľkých celosvetových producentov v oblasti pamäťových kariet.

Novinkou tohto úniku je kompletný prehľad o farebných verziách Galaxy S21. WinFuture uvádzajú sivú, bielu, ružovú a fialovú farbu pre základný model Galaxy S21 a predstavujú striebornú, čiernu a fialovú farbu pre Galaxy S21 +. Farba označená ako „Phantom Purple“ sa zdá byť najatraktívnejšia. Nie všetky farby S21 a S21+ budú však dostupné na Slovensku.

Farby Samsung Galaxy S21

Farby Samsung Galaxy S21+

Tieto farby potvrdzujú už predchádzajúce úniky.

Predobjednávky na Samsung Galaxy S21 sú v USA už otvorené

Keďže v podstate všetko o Galaxy S21 vieme, je to dobrá možnosť na to, aby ste si tento telefón rovno aj predobjednali. Zatiaľ teda v USA takéto predobjednávky na „Ďalší Galaxy telefón“ sú naozaj spustené. Tento program garantuje používateľom, že dostanú najnovší Galaxy telefón medzi prvými na svete a zároveň dostanú ako darček aj poukážku v hodnote 60 USD na nákup príslušenstva k telefónu.

O tomto telefóne prinesieme podrobné správy už v januári.

Zdroj: 9to5Google.com

Viac o telefóny Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21: Toto sú predpokladané európske ceny

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.