Telefóny budú predstavené 14. januára 2021.

Je takmer isté, že Samsung predstaví vlajkové lode radu Galaxy S21 už 14. januára 2021. Internetom kolujú takmer všetky kľúčové informácie o pripravovaných telefónoch a takisto aj zástup fotiek a videí. A najnovšie máme k dispozícii aj oficiálne fotografie všetkých modelov a vo viacerých farbách. 

Fotografie pripravovaných telefónov zverejnil Evan Blass. Oficiálne fotografie potvrdzujú predchádzajúce úniky – Galaxy S21 ponúkne predný displej s dierou a tenkými rámikmi a zadnú stranu s vynoveným dizajnom fotoaparátu. Modely S21 a S21+ budú mať trojitý zadný fotoaparát.

Najlepšie vybavený model S21 Ultra dostane do výbavy 6,8-palcovú obrazovku a celkovo 4 zadné fotoaparáty. 108 Mpx senzor druhej generácie doplní vylepšený ultraširokouhlý fotoaparát a dvojica teleobjektívov – s 3× a 10× optickým priblížením.

Takže, užite si smartfóny radu Galaxy S21 na doteraz najlepších fotografiách. V originálnej kvalite ich nájdete na stránke voice.com. A pokiaľ vás zaujímajú ich technické špecifikácie, tie nájdete v tomto článku.

Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21. Zdroj: Evan Blass / voice.com

Samsung Galaxy S21+

Samsung Galaxy S21+

Samsung Galaxy S21+. Zdroj: Evan Blass / voice.com

Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra. Zdroj: Evan Blass / voice.com

Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra. Zdroj: winfuture.de

Zdroj: Evan Blass / voice.com, winfuture.de

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy S21: Poznáme všetky kľúčové technické špecifikácie

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit