Tie potvrdzujú viaceré zmeny.

Samsung začiatkom roka 2024 predstaví novú generáciu svojich vlajkových telefónov. Séria Galaxy S24 bude mať premiéru 17. januára, čo znamená, že do jej predstavenia zostáva iba niekoľko týždňov. Pred pár dňami boli dokonca zverejnené správy o dostupnosti modelov Galaxy S24, Galaxy S24+ a Galaxy S24 Ultra, avšak najnovšie sa na sociálnej sieti X objavili skutočné fotografie Galaxy S24 Ultra v striebornej farbe.

Hoci fotografie neponúkajú pohľad na celý telefón, tak prezrádzajú jednu z kľúčových zmien v dizajne tohto vlajkového modelu. Už skôr sa pracovalo s teóriou, že Samsung končí s používaním zahnutých displejov aj pri modeloch série Galaxy S Ultra, čo znamená, že Galaxy S24 Ultra má mať na základe viacerých starších únikov plochý displej, čo potvrdzuje aj nová várka skutočných fotografií tohto telefónu.

Okrem tejto, pre veľa používateľov dobrej správy, je odhalený aj dizajn zadnej steny Galaxy S24 Ultra, ako aj pravej bočnej strany, ktorá obsahuje tlačidlo napájania a tlačidlá na ovládanie hlasitosti. Fotografie zároveň potvrdzujú, že Galaxy S24 Ultra si osvojí dizajn, ktorý sa objavil ešte v sérii Galaxy Note, konkrétne pri modeli Galaxy Note20 Ultra. Samsung ho následne použil aj pri modeli Galaxy S22 Ultra, ako aj pri stále aktuálnom Galaxy S23 Ultra.

Galaxy S24 Ultra bude mať s modelom Galaxy S23 Ultra aj rovnaký dizajn fotoaparátov, pričom “pod kapotou” by sa mali udiať zásadné zmeny, ktoré na prvý pohľad nevyzerajú príliš pozitívne, avšak pre používateľov by mali zabezpečiť viaceré výhody. Fotografie okrem dizajnových zmien zobrazujú aj titánový rám, ktorý bude mať v sérii Galaxy S24 svoju premiéru.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.