Najatraktívnejším príslušenstvom je jednoznačne dokovacia stanica DeX Station.

Samsung Galaxy S8 bude predstavený už o pár dní. Oficiálna tlačová konferencia je naplánovaná na stredu, 29. marca o 17:00 nášho času. O samotnom telefóne máme už pomerne dosť informácií a tak sa na internete začínajú objavovať fotografie a informácie o príslušenstve.

Ochranné obaly a fólie asi nikoho neprekvapia, avšak do pozornosti dávame obal s hardvérovou klávesnicou, ktorú Samsung predstavil už v minulosti a bude dostupná aj pre S8-čku. Jednoznačne najzaujímavejším príslušenstvom je však podľa nás nová dokovacia stanica s názvom DeX Station. Tá by mala umožniť používanie smartfónu v režime stolného počítača. Vďaka zabudovanému HDMI portu môžete telefón pripojiť k displeju s rozlíšením až 4K. Dok obsahuje aj dvojicu USB portov pre pripojenie klávesnice a myši a ethernetový port.

Samsung má vo výbave aj novú power banku a bezdrôtovú nabíjačku. Detaily o tom, ako vyzerá rozhranie Galaxy S8 po pripojení do DeX Station zatiaľ nie sú známe. Ide o jednu z mála informácií, ktorú odhalí až oficiálne predstavenie. Pripomíname, že si ho 29. 3. 2017  môžete pozrieť naživo aj cez mobilnú aplikáciu.

Zdroj: Android Authority

Prečítajte si aj:

Pozrite si Samsung Galaxy S8 na tlačovej fotografii a jeho porovnanie s LG G6. Poznáme ceny (doplnené)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit