Nie je to prekvapujúce.

Vlajkovú loď Samsung Galaxy S9 by sme mali spoznať vo februári 2018. Tvrdia to najnovšie informácie portálu Bloomberg a pokiaľ sú pravdivé, Samsung svoj nový telefón predstaví na veľtrhu MWC v Barcelone, ktorý sa koná od 26. februára 2018 do 1. marca. Je pravdepodobné, že tlačová konferencia Samsungu sa uskutoční deň pre začiatkom výstavy, v nedeľu 25. februára 2018. Tak tomu bolo v minulosti už viackrát. Samsung zvykol v posledných rokoch predstavovať novinky radu Galaxy S na výstave MWC alebo na samostatnej akcii na prelome marca a apríla.

Samsung Galaxy S9 a S9+ budú vylepšené verzie tohtoročných vlajkových lodí S8 a S8+. Ponúknu prakticky totožný dizajn, hoci, podľa niektorých dohadov by mohol byť rámik pod displejom ešte o niečo menší. Zariadenia budú mať vo výbave procesor Snapdragon 845 alebo Exynos 9810 v závislosti od regiónu a vylepšené Super AMOLED displeje s uhlopriečkou 5,8 a 6,2 palca. Novinky by tiež mali ponúknuť snímač odtlačkov prstov pod fotoaparátom (tak je tomu aj v prípade novinky Galaxy A8), ktorý by mal byť minimálne vo verzii S9+ duálny. Z ďalších funkcií sa spomína najmä vylepšený 3D senzor na rozpoznávanie tváre.

https://twitter.com/VenyaGeskin1/status/939128159806656513

Takto by mohol vyzerať Samsung Galaxy S9+

Doplnené 21. decembra 2017: Samsung Galaxy S9 nakoniec pravdepodobne ponúkne takmer rovnaký dizajn ako jeho predchodca.

Pôvodne sa špekulovalo, že bude mať ešte menší rámik pod displejom, ale najnovšie informácie hovoria o tom, že sa Samsung rozhodol zachovať verziu s väčším rámikom. Dôvody nie sú známe.

Zdroj: Mashable

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy S9 bude mať vylepšenú technológiu skenovania dúhovky a rozoznávania tváre

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit