Véčko spoločnosti Samsung je tu čo nevidieť.

Spoločnosť Samsung sa začína intenzívne pripravovať na uvedenie nového hardvéru, ktorý bude predstavený 26. júla v Južnej Kórei. Pokým túto správu už stihla oficiálne potvrdiť aj samotná spoločnosť, tak najnovšie sa na verejnosť dostalo promo video, ktorom hlavnú úlohu zohráva práve skladateľné véčko Galaxy Z Flip5, ktoré bude predstavené popri Galaxy Z Fold5. Okrem skladateľných noviniek by mali byť počas podujatia Galaxy Unpacked uvedené aj hodinky série Galaxy Watch6 a tablety série Galaxy Tab S9.

V súvislosti s blížiacou sa udalosťou spoločnosť teraz zverejnila upútavku, ktorá predstavuje 2. sezónu kampane Join the flip side. Pripomeňme si, že 1. sezóna bola zverejnená v septembri minulého roka a propagovala Galaxy Z Flip4. Aj preto sa tento model stále objavuje aj v novo zverejnenom videu, až nakoniec ho neprekvapivo vystrieda Galaxy Z Flip5.

Už samotné prevedenie upútavky je zaujímavé tým, že nejde o klasickú krátku reklamu, alebo videoklip, ale je spracovaná vo filmovom štýle. Z videa nadobudnete pocit, že zariadenia Galaxy Z Flip majú zrejme neodolateľnú moc nad každým, kto ich uvidí a celkom sa zmocnia jeho mysle, až pokým si ich nekúpite. Video je spracované v štýle tuctových amerických teenage hororov, v ktorých nechýba vietor, dážď, blesky, jazero, lesy, neštartujúce autá a chaty, vrátane vystresovaných študentov.

Pokiaľ video dopozeráte dokonca, tak zistíte, čo ním chcel Samsung povedať. Aj hlavní hrdinovia „filmu“ zistili, že to, čoho sa najviac boja, je v skutočnosti to, čo chcú najviac. Na pobavenie celkom dobré.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.