Samsung oznámil ďalší Galaxy Unpacked.

Samsung oficiálne potvrdil, že najbližšia udalosť Galaxy Unpacked sa uskutoční 10. júla v Paríži. Potvrdil tak špekulácie, v rámci ktorých sa tento termín v posledných týždňoch viackrát spomínal.

Hlavným lákadlom najbližšieho Galaxy Unpacked budú už tradične skladacie smartfóny – Galaxy Z Fold6 vraj prinesie minimálne zmeny, v prípade Galaxy Z Flip6 bude zlepšení niekoľko. Samozrejme, zatiaľ ide iba o špekulácie. Už o pár dní zistíme, či sa potvrdia alebo nie.

10. júla by mali byť predstavené aj hodinky Samsung Galaxy Watch7 a najmä úplne nové Samsung Galaxy Watch Ultra, ktoré zaujmú dizajnom a faktom, že pôjde o doteraz najprémiovejšie hodinky, ktoré Samsung vyrobil.

V posledných týždňoch sa takisto spomínajú nové slúchadlá Samsung Galaxy Buds3 (Pro). Dá sa teda očakávať, že aj tie sa ukážu v Paríži.

Samsung v rámci oficiálnej pozvánky na sledovanie udalosti Galaxy Unpacked uvádza, že „prichádza ďalšia generácia umelej inteligencie Galaxy AI. Tentokrát prenikne do skladacích telefónov Galaxy Z a do celého ekosystému Galaxy„.

Samsung Galaxy Unpacked môžete sledovať naživo 10. júla od 15:00 prostredníctvom živého prenosu na stránkach Samsung.comSamsung Newsroom alebo na kanáli Samsungu na YouTube.

Zdroj: Samsung.com

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem smart hodinky, Apple zariadenia a herné notebooky. Nájdete ma na sociálnych sieťach @roman_fitit