Uskutoční sa po ročnej prestávke.

Správy pochádzajú priamo z Korea Herald. Tvrdia, že vývojársky samit sa pravdepodobne uskutoční tento rok v októbri alebo novembri. Vzhľadom na kapacitu podujatia je možné, že nebude potrebné, aby sa presunulo do online priestoru, ako tomu bolo v prípade vývojárskych konferencií Google I/O a Apple WWDC 2021.

Konferencia vývojárov spoločnosti Samsung je tradičným podujatím už od roku 2013. Sú na nej prezentované najnovšie pokroky vo vývoji softvéru a noviniek z IoT a AI. Tradičným miestom podujatia je Silicon Valley v Kalifornii.

Počas tohtoročnej konferencie by sme mohli vidieť prvé novinky z používateľského prostredia One UI 4.0, ktoré bude založené na prelomovom Androide 12 s množstvom vylepšení. Aj keď sa už objavili úniky o novom softvéri Samsungu, ktorý bude uvedený s radom Galaxy S22 začiatkom budúceho roka, teraz je ešte príliš skoro na to, aby sme tieto informácie považovali za vierohodné.

Rovnako neexistuje zaručená správa o tom, ktoré funkcie z čistého Androidu 12 dorazia do používateľského prostredia One UI 4.0. 

Objavili sa aj správy o užšej spolupráci spoločností Samsung a Google na softvéri pre inteligentné hodinky, ktorej najnovším produktom je prepracovaný systém Wear OS.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Podcast Dotyk: Viete čo všetko dokážete, keď máte vo vrecku Samsung Galaxy?

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.