K téme sa vyjadril výkonný riaditeľ spoločnosti TM Roh.

Kórejská spoločnosť už o niekoľko dní predstaví nové produkty, ktoré budú predstavovať vrchol jej ponuky pre druhý polrok roka 2023. Samsung pritom už skôr oficiálne oznámil, že 26. júla 2023 o 13:00 slovenského času predstaví najnovšie skladateľné smartfóny radu Galaxy Z Flip5 a Galaxy Z Fold5. 

Pokým nové skladačky spoločnosti boli potvrdené, tak ostatné očakávané novinky boli stále predmetom dohadov, aj keď je viac ako isté, že ich počas Galaxy Unpacked spoločnosť predstaví. To naznačili aj niekoľkomesačné úniky, avšak teraz ich potvrdil výkonný riaditeľ spoločnosti TM Roh.

TM Roh v príspevku na blogu hovorí o inovačných cieľoch spoločnosti Samsung, o jej histórii a o tom, čo môžeme očakávať v budúcnosti. V tomto príspevku tiež veľmi jasne uvádza, čo môžeme očakávať na blížiacej sa udalosti Galaxy Unpacked 2023.

Samsung predstaví nové skladateľné smartfóny a smart hodinky už 26. júlaZdroj: Samsung
Samsung predstaví nové skladateľné smartfóny a smart hodinky už 26. júla

Pokým sa Roh vo svojom príspevku rozpísal o skladacích telefónoch, okamžite nadviazal na tablety a nositeľné zariadenia. Nezabudol zdôrazniť, ako tieto všetky zariadenia spolupracujú v ekosystéme. Aj napriek tomu, že TM Roh nepomenoval konkrétne modely Galaxy zariadení, tak je jasné, že na najbližšom Galaxy Unpacked 2023 môžeme očakávať nové skladacie zariadenia, nové tablety a nové inteligentné hodinky.

Má tak na mysli  skladacie telefóny Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5, tablety série Galaxy Tab S9 a hodinky série Galaxy Watch6. Hoci TM Roh nepíše o žiadnych ďalších kategóriách produktov, očakávame, že počas Galaxy Unpacked budú uvedené aj nové slúchadlá do uší. Je pritom vysoko pravdepodobné, že nič ďalšie spoločnosť nepredstaví.  

Udalosť Galaxy Unpacked môžete naživo sledovať na oficiálnej stránke samsung.com. Unpacked budeme sledovať aj my a na našom YouTube vám prinesieme komentovaný živý prenos. Všetko už 26. júla od 13:00.

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.