Okrem nich pripravuje aj špeciálnu edíciu modelu Galaxy Z Fold5.

Pokým začiatok roka vždy patrí telefónom série Galaxy S, tak leto je vyhradené pre skladacie telefóny Galaxy Z a inteligentné hodinky Galaxy Watch. Viaceré indície však naznačujú, že kórejský Samsung by mohol ešte tento rok predstaviť hneď niekoľko zariadení. Iba nedávno sa na trh dostali Galaxy Z Fold5 spolu s Galaxy Z Flip5, avšak portál GSMArena informuje, že Samsung plánuje vydať aj špeciálnu edíciu modelu Galaxy Z Fold5 Thom Browne Edition.

Nie je žiadnym tajomstvom, že spoločnosť sa pripravuje aj na uvedenie modelu Galaxy S23 FE, ktorý by mal doplniť existujúce trio telefónov Galaxy S23, S23+ a S23 Ultra. Zdroj ďalej tvrdí, že Samsung pracuje aj na sérii tabletov Galaxy Tab S9 FE, ktorá obsahuje okrem klasického modelu aj model Tab S9 FE+. Už len pri pohľade na tento zoznam FE zariadení sa potvrdzuje nedávna fáme o tom, že Samsung bude v budúcnosti vydávať čoraz viac týchto zariadení ako doteraz.

Okrem vyššie menovaných modelov by sa mohli v blízkej budúcnosti na trhu objaviť aj tablety Galaxy Tab A9 a A9+. Nedávno sme dokonca informovali aj o novej generácii lokalizačného prívesku Galaxy SmartTag 2, ktorý by mal byť čoskoro taktiež uvedený na trh. Tento nemalý zoznam by mali uzatvárať slúchadlá Galaxy Buds3.

Do konca roka 2023 zostávajú 4 mesiace, avšak je vysoko pravdepodobné, že pokiaľ sa Samsung rozhodne všetky tieto zariadenia uviesť ešte tento rok, tak určite to spraví tak, aby sa na trhu objavili niekoľko týždňov pred Vianocami. Aj preto je možné, že ďalší veľký Unpacked (možno s prívlastkom FE) sa bude konať v najbližších týždňoch.

Je však možné, že každé vyššie spomenuté zariadenie bude predstavené buď samostatne, alebo po skupinách. Keďže Samsung má pripravený skutočne veľký zoznam zaujímavých modelov, tak na ich uvedenie určite nebudeme dlho čakať.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.