Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Smartfóny radu Galaxy Note20 ponúkajú špičkový výkon aj konektivitu v rámci ekosystému Galaxy. Pripravte sa na jedinečné zážitky…

Spoločnosť Samsung Electronics dnes usporiadala tradičné podujatie Galaxy Unpacked, avšak prvýkrát v histórii vo virtuálnej online podobe. V rámci akcie spoločnosť predstavila päť nových výkonných prístrojov, ktoré je možné vzájomne bez problémov prepojiť a obohatiť si tak životné zážitky v dnešnom svete plnom zmien. Medzi novinky patria dva smartfóny Galaxy Note20 a Galaxy Note20 Ultra 5G, najvýkonnejšie modely radu Note v histórii, univerzálne tablety pre prácu aj zábavu Tab S7 a S7+, špičkové smart hodinky so zdravotnými funkciami Galaxy Watch3, štýlové ergonomické slúchadlá s vynikajúcim zvukom Galaxy Buds Live a konečne Galaxy Z Fold2, vylepšený skladací telefón novej generácie.

„Ešte nikdy sme sa nespoliehali na moderné technológie tak veľmi ako dnes. Spájajú nás s celým svetom v čase, keď čelíme mimoriadne vážnym problémom,“ vyhlásil dr. TM Roh, prezident a riaditeľ divízie mobilných komunikácií v spoločnosti Samsung Electronics. „Technológia musí život zjednodušovať, nesmie ho komplikovať. Preto predstavujeme päť nových zariadení. Každé z nich je dostatočne výkonné, aby užívateľom pomáhalo v práci aj pri zábave. A pri vzájomnom prepojení fungujú výborne dohromady, takže sa môžete plne sústrediť na to, čo je pre vás najdôležitejšie.“

Rad Galaxy Note20, najvýkonnejší Note v histórii

Smartfóny radu Galaxy Note20 sú naozaj výnimočné – pri práci poslúžia ako kvalitný počítač, pri zábave ako profesionálne herné zariadenie. Rad tvoria dva modely: Galaxy Note20 Ultra 5G, určený pre priaznivcov radu Note so záujmom o maximálny výkon a produktivitu, a Galaxy Note20 pre širšiu skupinu užívateľov, ktorí chcú jednoducho čo najlepšie využiť čas pri práci aj zábave.

V oboch prípadoch sa môžete tešiť na mimoriadnu výkonnosť, takže budete môcť stráviť viac času so svojimi blízkymi.

Výkonný pracovný nástroj

Modely radu Galaxy Note20 menia spôsob, akým ľudia pracujú – vďaka nim môžete byť maximálne výkonní, nech už ste kdekoľvek, a vaša produktivita sa tak výrazne zvýši. Už od roku 2011 majú používatelia modelov Note k dispozícii dotykové pero S Pen a aplikáciu Samsung Notes, ktoré sa od tej doby neustále vylepšujú. Vďaka tomu je písanie pohodlné, ako keď píšete skutočným perom na papier, a systém pritom samozrejme ponúka všetky pokročilé digitálne funkcie. Tieto základné vlastnosti série Note sa s modelmi Galaxy Note20 dostávajú ešte na podstatne vyššiu úroveň a navyše ich nájdeme aj v tabletoch Tab S7 a Tab S7+. Vďaka dlhoročnému a stále prehlbovanému partnerstvu Samsungu a Microsoftu navyše Galaxy Note20 veľmi dobre spolupracuje s počítačmi s Windows.

  • Nová verzia dotykového pera S Pen: Tradičná súčasť modelov Note, ktorú majú v obľube hlavne milovníci multitaskingu, sa vo verzii pre rad Galaxy Note 20 dočkala niekoľkých vylepšení[1], takže si môžete zapisovať najrôznejšie nápady, kedykoľvek sa vám preženú hlavou. Vďaka väčšej presnosti a rýchlosti si s modelmi Galaxy Note20 budete viac ako kedykoľvek predtým pripadať, ako keď píšete ozajstným perom na papier. V režime Anywhere môžete dotykové pero využiť na nesmierne pohodlné ovládanie prístroja. Napríklad pre návrat na hlavnú obrazovku stačí jediné kliknutie.
  • Flexibilnejšie a užitočnejšie funkcie aplikácie Samsung Notes: Potrebujeme nástroje, ktoré nám umožnia pracovať kdekoľvek a kedykoľvek na ľubovoľnom zariadení. Aplikácia Samsung Notes ponúka automatické ukladanie a synchronizáciu, aby ste mohli za akýchkoľvek okolností zaznamenávať, upravovať a zdieľať svoje nápady, vízie či postrehy, či už používate smartfón, tablet alebo počítač. Nikdy už tak neprídete o rozrobenú prácu. Rukou načmárané poznámky sa vďaka aplikácii Samsung Notes premenia v krásne čitateľný rukopis. Okrem toho môžete ľahko komentovať prácu kolegov a ďalších ľudí, pretože v Samsung Notes možno upravovať dokumenty v PDF alebo prezentácie v programe Microsoft PowerPoint, zvýrazňovať dôležité pasáže a pridávať k nim poznámky. Poznámky možno nahrávať aj hlasom a potom stačí kliknúť na príslušné slovo v poznámke, aby ste sa preniesli na dané miesto v hlasovom zázname. A vďaka novému intuitívnemu systému práce so súbormi a priečinkami môžete všetky záznamy a poznámky udržiavať v dokonalom poriadku, aby ste čokoľvek ľahko našli.
  • Práca na rôznych zariadeniach: Vďaka vylepšenej integrácii s operačným systémom Windows[2] sa teraz do svojich mobilných aplikácií dostanete priamo z počítača s Windows 10. V ďalšom priebehu roka bude k dispozícii funkcia, vďaka ktorej pôjde v počítači spustiť a vedľa seba zobraziť niekoľko aplikácií naraz. Na počítači možno vytvárať aj zástupcov, takže už nebudete musieť aplikácie alebo fotografie zložito hľadať v smartfóne. Mnohé dáta možno ľahko zdieľať na jednotlivých zariadeniach, pretože sa aplikácia Samsung Notes ľahko synchronizuje s Microsoft OneNote a Outlookom[3] a poznámky v aplikácii Reminders sa synchronizujú s Outlookom, zoznamom úloh (To Do) a Teams[4]. Všetko, čo potrebujete, tak máte kedykoľvek a kdekoľvek na dosah ruky.

Zábava na úrovni

Partnerstvo Samsungu a Microsoftu sa pri modeloch Galaxy Note20 neuplatnia len v práci, ale aj pri zábave, ktorá sa tak dostáva na výrazne vyššiu úroveň. Náruživí hráči sa môžu tešiť na mimoriadny zážitok, s akým sa u smartfónov od Samsungu ešte nikdy nestretli – môžete sa povaľovať na gauči alebo odpočívať v záhrade a pritom si užívať hranie v profesionálnej kvalite. Vďaka Galaxy Note20 získate dosiaľ nevídaný výkon, konektivitu a tiež najlepší displej v histórii. Nechýba ani špičkový fotoaparát a ďalšie nástroje pre špičkové snímky a videozáznamy. Samozrejmosťou je bezproblémový multitasking.

  • S modelmi Galaxy Note20 si môžete užiť obľúbené hry pre Xbox: Od 15. septembra si vďaka cloudovému beta systému Xbox Game Pass Ultimate v mobilnej podobe zahráte viac než stovku obľúbených hier pôvodne určených pre Xbox. Patria k nim hity ako Minecraft Dungeons či Gears 5.[5] O vynikajúce herné zážitky s Galaxy Note20 sa ďalej stará aj špeciálny engine s umelou inteligenciou a optimalizovaná zvuková odozva cez Bluetooth, prípadne dotykový odozva 240 Hz (pri modeli Galaxy Note20 Ultra 5G). K vynikajúcemu dojmu prispieva aj najrýchlejší procesor v dejinách radu Galaxy a vynikajúci displej. Proste špičkové herné zariadenia priamo vo vašom vrecku.
  • Kamera profesionálnych kvalít priamo v telefóne: Fotoaparát a kamera s rozlíšením 8K, pomerom strán 21:9 a natáčaním frekvenciou 24 snímok za sekundu ponúka špičkový obraz a profesionálnu kvalitu záznamu. V režime Pro Video sa môžete hrať s ostrením, nahrávaním zvuku, expozičnými hodnotami, svetlom, zoomom aj natáčaním frekvenciou 120 snímok za sekundu v rozlíšení Full-HD, takže výsledný film bude vyzerať ako zo skutočného štúdia. Okrem toho je možné využívať aj rôzne zdroje zvuku a miešať intenzitu záznamu z interných mikrofónov aj externých zdrojov. V kombinácii so slúchadlami Galaxy Buds Live tak môžete nahrávať zvuk v skvelej kvalite bez ohľadu na šum v pozadí.[6]
  • Multitasking s technológiou Advanced Samsung DeX: Vďaka technológii Samsung DeX[7] je možné Galaxy Note20 prvýkrát v histórii bezdrôtovo pripojiť ku smart televízii, kedykoľvek potrebujete väčšiu obrazovku. Obraz na displeji smartfónu a na televízii je možné ovládať samostatne, takže napríklad môžete mať na veľkej obrazovke spustenú hru alebo video a na telefóne medzitým komunikovať s priateľmi.

Špičkový výkon v najlepších tradíciách radu Galaxy

Ku smartfónom radu Galaxy Note vždy patril vysoký výkon. Rad Galaxy Note20 na túto tradíciu nadväzuje ako najvýkonnejšia séria Note v histórii a iste zvládne všetko, čo od nej používatelia očakávajú a čo majú na modeloch Galaxy radi.

Srdcom oboch prístrojov Galaxy Note20 je najrýchlejší procesor všetkých modelov Galaxy. Smartfóny sú doslova nabité najmodernejšou technológiou a ponúkajú jedinečné zážitky, to všetko v ikonickom, nadčasovom a odolnom dizajnovom prevedení. V oboch verziách sú k dispozícii nové farebné varianty Mystic s tlmenými neutrálnymi odtieňmi, ktoré výborne zodpovedajú súčasným módnym trendom, a navyše im toľko nevadia odtlačky prstov a najrôznejšie šmuhy.

Prvýkrát v histórii radu Note je pri modeli Galaxy Note20 Ultra 5G k dispozícii vynikajúci displej Dynamic AMOLED 2X s obnovovacou frekvenciou 120 Hz, teda záruka skvelého obrazu. Displej sa jasom a kontrastom automaticky prispôsobuje okolitému prostrediu, čo predlžuje výdrž batérie. Smartfón navyše podporuje systém rýchleho nabíjania[8] – za obyčajnú polhodinu sa batéria nabije na 50 % maximálnej kapacity[9], takže sa nemusíte báť, že by vám energia počas dňa došla.

Budúcnosť patrí bleskurýchlej technológii 5G[10] s mimoriadne krátkou odozvou a Samsung je v tejto oblasti svetovým lídrom, takže ju nové smartfóny samozrejme tiež podporujú. Čokoľvek, načo pomyslíte, máte vďaka výkonu Galaxy 5G v sieťach Sub-6 a mmWave na dosah ruky. Modely Galaxy Note20 navyše podporujú aj stabilné a rýchle pripojenie cez Wi-Fi 6[11] s optimalizovanou odozvou pre najrôznejšie streamingové služby. O bezpečnosť dát ani hardvéru sa pritom báť nemusíte, stará sa o ňu preverený systém Samsung Knox.

Ako prvý model Galaxy s technológiou UWB[12] ponúka Note20 Ultra 5G[13] funkciu Nearby Share, výrazne uľahčujúcu zdieľanie najrôznejšieho obsahu. Stačí smartfón nasmerovať na iné zariadenie Galaxy s UWB a systém Nearby Share automaticky posunie jeho majiteľa na prvé miesto do zoznamu ľudí, s ktorými možno súbory zdieľať. V budúcnosti sa tento systém ešte vylepší pomocou technológie rozšírenej reality, vďaka ktorému bude možné použiť smartfón ako digitálny kľúč pre odomknutie smart domácnosti.

Nové zážitky s prepojeným ekosystémom Galaxy

Prístroje a služby spoločnosti Samsung sú vyvíjané tak, aby spolu navzájom bez problémov spolupracovali, čo pomáha nielen pri práci a hraní, ale v podstate v akejkoľvek dôležitej situácii. Galaxy Note20 je tak ešte oveľa užitočnejší, keď ho prepojíte s ďalšími novinkami v rade Galaxy. Medzi ne patria tablety Galaxy Tab S7 a Tab S7+, smart hodinky Galaxy Watch3 a slúchadlá Galaxy Buds Live. Spoločne vám umožnia výkonnejšiu prácu, dlhšie hranie, zdravší život aj lepšiu komunikáciu.

Galaxy Tab S7 a Tab S7+, univerzálne tablety pre prácu aj kreatívnu činnosť

Dva univerzálne tablety Galaxy Tab S7 a Tab S7+ v sebe spájajú schopnosti počítačov, flexibilitu tabletov a konektivitu smartfónov. Patria do rodiny modelov Galaxy 5G a ich majitelia sa môžu tešiť na bezproblémové videokonferencie, rýchle sťahovanie a streaming bez najmenšieho zadrhávania.

O výkon, za aký by sa nemusel hanbiť aj kvalitný počítač, sa stará výkonný procesor, vylepšený ochranný kryt s klávesnicou (predáva sa samostatne) a vylepšené dotykové pero S Pen s podobnými schopnosťami ako u smartfónov Galaxy Note20. Dohromady vám to všetko umožní urobiť viac práce za kratší čas. Samozrejme tablet neslúži len pre prácu, ale aj na zábavu. Pri nej človek u oboch modelov Tab S7 aj Tab S7+ ocení špičkový displej s obnovovacou frekvenciou 120 Hz, takže si budete môcť naplno vychutnať hranie na cloudových serveroch aj streaming filmov a seriálov vo vysokom rozlíšení – alebo oboje dohromady, pretože ani multitasking nepredstavuje žiadny problém. A ak potrebujete na prácu, hranie alebo tvorenie väčší priestor, je tu Galaxy Tab S7+ s vynikajúcim displejom Super AMOLED a veľkou uhlopriečkou 12,4″ čiže 30,4 cm.

Okrem toho, oba tablety umožňujú jednoduchú spoluprácu s ďalšími prístrojmi. Keď nie je v dosahu Wi-Fi, môžete využiť funkciu Auto Hotspot a automaticky k 5G tabletu pripojiť iné prístroje radu Galaxy. Vďaka funkcii Nearby Share[14] možno bez problémov posielať súbory ľuďom, ktorí sú vám práve nablízku. Technológia Second Screen umožňuje využiť Galaxy Tab S7 alebo S7+ ako druhý monitor počítača Samsung.[15][16] K vylepšeniu produktivity slúži aj aplikácia Samsung Notes, dotykové pero S Pen a ochranný kryt s klávesnicou.

Galaxy Watch3, špičkové smart hodinky s vyspelými zdravotnými funkciami

Galaxy Watch3 sú smart hodinky novej generácie, ktoré užívateľom pomáhajú plniť fitnes plány, strážiť si každodenný pohyb a vôbec sa lepšie starať o zdravie. Prístroj z kvalitných materiálov s tenkou otočnou lunetou okolo ciferníku na pohľad pôsobí ako kvalitné klasické hodinky, pritom je ale dostatočne pohodlný, aby sme ho mohli mať na ruke dvadsaťštyri hodín denne. Nejde ale len o elegantný módny doplnok – do výbavy patrí dosiaľ najpočetnejší balík zdravotných aplikácií od Samsungu.

Vďaka funkcii Blood Oxygen si môžete priebežne merať a monitorovať množstvo kyslíka v krvi.[17] Ak vás náhodou doma či vonku stretne nehoda a spadnete, dokážu hodinky vďaka pádovému senzoru zaslať vašu lokáciu na vopred zadané kontakty.[18] Nástroj Running Analysis vám pomôže vylepšiť bežecké výkony, ľahšie sa dostanete do formy a budete lepšie predchádzať úrazom. Funkcia VO2 max zase sleduje srdcovú činnosť a informuje vás o tom, ako spotrebovávate kyslík.[19] A ak chcete zostať fit aj doma, ponúka systém Samsung Health viac ako 120 domácich tréningových programov, takže môžete priamo na ciferníku sledovať svoje pokroky.

Galaxy Buds Live, štýlové a ergonomické slúchadlá s vynikajúcim zvukom

Zoznámte sa s novou generáciou slúchadiel True Wireless, teda s modelom Galaxy Buds Live. Ich výhodou je nielen ikonický dizajn, ale aj pohodlné prevedenie – nič podobné sa v tejto kategórii dosiaľ neobjavilo. O kvalitný zvuk sa stará technológia renomovanej firmy AKG, väčšia membrána s priemerom 12 mm a samostatný basový kanál, takže si môžete vychutnať obľúbenú hudbu v kvalite, s akou by jej autori boli nepochybne spokojní. Súčasťou slúchadiel je aj trojica mikrofónov a funkcia Voice Pickup Unit, čo znamená kvalitnejšie hovory – môžete hovoriť so svojimi blízkymi na druhom konci sveta a budete mať pocit, že stoja vedľa vás. K dispozícii je tiež vypínateľná funkcia aktívneho tlmenia okolitého hluku ANC,[20] takže si môžete vychutnať špičkovú hudbu či zvukové knihy a úplne sa odstrihnúť od sveta okolo seba – alebo ho naopak k sebe pustiť, aby vám napríklad vo vlaku alebo na letisku neunikli dôležité hlásenia.

Ceny a dostupnosť produktov v Slovenskej republike

Smartfóny Galaxy Note20 budú k dispozícii v bronzovej, zelenej a šedej farbe. Smartfóny Galaxy Note20 Ultra 5G budú k dispozícii v bronzovej a čiernej farbe.

Maloobchodné ceny Galaxy Note20 a Galaxy Note20 Ultra 5G

Galaxy Note20 – 949 €

Galaxy Note20 5G – 1 049 €

Galaxy Note20 Ultra 5G – 1 299 €

Galaxy Note20 Ultra 5G 512 GB – 1 399 €

Tablety Galaxy Tab S7 a Galaxy Tab S7+ budú k dispozícii v čiernej a bronzovej farbe.

Maloobchodné ceny Galaxy Tab S7 a Galaxy Tab S7+

Galaxy Tab S7 WiFi – 699 €

Galaxy Tab S7 LTE – 799 €

Galaxy Tab S7+ WiFi – 899 €

Galaxy Tab S7+ 5G – 1 099 €

Hodinky Galaxy Watch3 budú k dispozícii v čiernej, striebornej a bronzovej farbe.

Maloobchodné ceny hodiniek Galaxy Watch3

Galaxy Watch3 45 mm BT – 459 €

Galaxy Watch3 45 mm LTE – 509 €

Galaxy Watch3 41 mm BT – 429 €

Galaxy Watch3 45 mm BT TITAN – 649 €

Slúchadlá Galaxy Buds Live budú dostupné za 189 €. K dispozícii budú v čiernej, bielej a bronzovej farbe.

Na Slovensku sa spustí predaj smartfónov, tabletov a slúchadiel 21. augusta 2020. Predaj hodiniek sa spustí 7. augusta 2020. Hodinky Galaxy Watch3 v prevedení z titánu sa začnú predávať vo štvrtom štvrťroku tohto roka.

Predobjednávky smartfónov a tabletov sa spustia 5. augusta 2020 o 16:00 a zákazníci k nim získajú zaujímavé bonusy. Pre získanie bonusu k smartfónu je potrebné predobjednať Galaxy Note20 alebo Galaxy Note20 Ultra 5G v období od 5. augusta do 20. augusta u oficiálneho predajcu Samsung. Do 20. augusta je potrebná predregistrácia na samsung-bonus.eu, kde od 21. augusta do 21. septembra 2020 zaregistrujete údaje smartfónu a po schválení dostanete e-voucher. Ten môžete využiť do 21. októbra na e-shope samsung.sk. Ako bonus ku Galaxy Note20 si budete môcť vybrať herný balík, ktorý obsahuje ovládač Moga XP5-X, bezdrôtovú nabíjačku N5105 a 3-mesačné predplatné Game Pass, alebo hudobný balík so slúchadlami GalaxyBuds+. Ku smartfónu Galaxy Note20 Ultra 5G si budete môcť vybrať herný balík, ktorý obsahuje ovládač Moga XP5-X, bezdrôtovú nabíjačku N5200 a 3 mesačné predplatné Game Pass, alebo hudobný balík so slúchadlami Galaxy Buds Live.

Pri predobjednávke Galaxy Tab S7 alebo Galaxy Tab S7+ na www.samsung.sk do 20. augusta získate ochranné puzdro. V tomto prípade nie je nutná registrácia, puzdro obdržíte spoločne s tabletom.

Pri zakúpení Galaxy Watch3 dostanete bezdrôtovú 25W powerbanku EB-U3300XJEGEU. Akcia platí do vypredania zásob.

[1] V porovnaní s modelom Galaxy Note10

[2] Používatelia musia prepojiť svoje zariadenie Galaxy s počítačom so systémom Windows pomocou odkazu „Pripojiť k systému Windows“ v smartfóne a aplikácie Telefón v počítači. Postupujte podľa pokynov na nastavenie, vrátane prihlásenia do rovnakého účtu spoločnosti Microsoft. Odkaz na Windows je vopred nastavený na vybraných zariadeniach Galaxy. Váš smartfón vyžaduje najnovšiu aktualizáciu systému Windows 10 v počítači. Funkcia Aplikácia vyžaduje, aby bolo zariadenie Galaxy zapnuté a pripojené k rovnakej sieti Wi-Fi ako PC. Niektoré mobilné aplikácie môžu obmedzovať zdieľanie obsahu na iných obrazovkách alebo vyžadujú pre plnohodnotné ovládanie dotykovú obrazovku. Možnosť mať spustených viac aplikácií súčasne bude dostupná neskôr v tomto roku.

[3] Služba bude k dispozícii začiatkom tohto roka v OneNote pre web, OneNote pre Windows 10 a Outlook pre web. Musíte byť prihlásený k rovnakému účtu spoločnosti Microsoft.

[4] Služba bude dostupná koncom tohto roka. Musíte byť prihlásený k rovnakému účtu spoločnosti Microsoft.

[5] Požiadavkou je platené predplatné Xbox Game Pass Ultimate. Streamovanie hier (beta) bude k dispozícii od 15. septembra 2020; požiadavkou je Xbox Game Pass Ultimate, dostatočná rýchlosť siete a podporovaný ovládač (každé sa predáva samostatne). Platia limity pre streamovanie. Katalóg sa líši v čase a v závislosti na lokálnom trhu. Skutočná rýchlosť sa môže líšiť v závislosti na trhu, operátorovi a užívateľskom prostredí. Dostupné na vybraných trhoch.

[6] Kompatibilné s príslušenstvom Bluetooth alebo USB-C, predáva sa samostatne.

[7] Bezdrôtové pripojenie Samsung DEX vyžaduje inteligentnú TV s podporou Miracast; obe zariadenia musia byť v rovnakej sieti Wi-Fi. Samsung DEX poskytuje optimalizovaný zážitok s chytrou televíziou Samsung (v predaji od roku 2019 ďalej).

[8] Na základe priemernej životnosti batérie za normálnych podmienok použitia. Priemerný očakávaný výkon na základe typického použitia. Skutočná výdrž batérie závisí od faktorov, ako je sieť, vybrané funkcie, frekvencia hovorov, hlas, dáta a ďalších spôsoboch využitia aplikácií. Výsledky sa môžu líšiť.

[9] Na základe výsledkov rýchleho nabíjania z interných laboratórnych testov Samsung vykonávaných s nabíjačkou v balení v stave 0% energie. Všetky služby, funkcie a obrazovka boli vypnuté. Skutočná rýchlosť nabíjania sa môže líšiť v závislosti na reálnom použitie, podmienok nabíjania a ďalších faktoroch.

[10] Vyžaduje optimálne pripojenie k sieti 5G, dostupné na vybraných trhoch. Informácie o dostupnosti a ďalšie podrobnosti získate u svojho operátora. Rýchlosť sťahovania a streamovanie sa môže líšiť v závislosti od poskytovateľa obsahu, pripojenie k serveru a ďalších faktoroch.

[11] K dispozícii iba v prípade, že je podporované Wi-Fi 6. Dostupnosť podpory Wi-Fi 6 sa môže líšiť v závislosti na trhu.

[12] Dostupnosť funkcie UWB sa môže líšiť v závislosti na trhu a / alebo súvisiace legislatíve.

[13] Funkcia Nearby Share sa môže líšiť v závislosti na trhu alebo operátorovi.

[14] Funkcia Nearby Share sa môže líšiť v závislosti na trhu alebo operátorovi.

[15] Kompatibilný s Galaxy Book Flex, Galaxy Book Flex alpha, Galaxy Book Ion, Galaxy Book S a Samsung Notebook Plus na báze Windows 10 OS.

[16] Pre túto novú funkciu sú vyžadované modely PC so systémom Windows 10 kompatibilný s bezdrôtovým displejom a verzie Windows 10 2004 alebo novší. (Aktualizácia systému Windows: september 2020 alebo novší.) Galaxy Tab S7 a S7 + budú podporovať túto funkciu prostredníctvom ďalších aktualizácií firmvéru koncom tohto roka.

[17] Toto zariadenie a súvisiace softvér nie sú určené na použitie pri diagnostike ochorení alebo iných zdravotných stavov alebo pri liečení, zmierňovaní ťažkostí, ošetrovanie alebo prevenciu chorôb. Funkcia SpO2 nie je k dispozícii v čase spustenia, bude k dispozícii v priebehu 3. štvrťroka 2020. Táto funkcia bude vyžadovať aktualizáciu softvéru. Funkcia momentálne nie je k dispozícii v Alžírsku, Angole, Kanade, Francúzsku, Iránu, Líbyi, Japonsku, Južnej Afrike a Thajsku.

[18] Detekcia pádu rozoznáva len pády, ktorých súčasťou je dynamický pohyb. Funkcia vyžaduje sieťové pripojenie, aby mohlo dôjsť k upozornenie núdzového kontaktu. Presnosť GPS môže byť ovplyvnená prekážkami satelitného signálu, ako sú budovy.

[19] Nástroj Running Analysis a VO2 max nebudú dostupné v dobe uvedenia produktov, budú k dispozícii počas 3. štvrťroka 2020. Funkcie vyžadujú aktualizáciu softvéru.

[20] Funkcia vrátane aktívneho tlmenia okolitého hluku sú povolené prostredníctvom pripojenia Bluetooth alebo aplikácie Galaxy Wearable na Androidu, ktorá je k dispozícii prostredníctvom obchodu Galaxy Store alebo Google Play, a aplikácie Galaxy Buds na zariadeniach iOS, ktorá je k dispozícii prostredníctvom obchodu App Store.

[21] Rozmer displeja udáva uhlopriečka obdĺžnika bez zaoblených rohov. Skutočná zobrazovacia plocha je menšia vzhľadom k zaobleným rohom a otvoru objektívu fotoaparátu.

Značky: