Nový Galaxy Note 9 s celodennou výdržou, novým bluetooth perom S Pen a inteligentným fotoaparátom môže už od dnešného dňa držať krok s tempom vášho života a byť vám spoľahlivým partnerom vo všetkých situáciách.

Záujemcovia na Slovensku si už od dnes, 24. augusta, môžu zakúpiť najnovšieho zástupcu radu Galaxy Note – supervýkonný Galaxy Note 9 vo verzii 128 GB a to aj v atraktívnom modrom variante Ocean Blue so žltým S Penom. Druhý farebný variant predstavuje čierny Midnight Black. Odporúčaná maloobchodná cena nového telefónu Galaxy Note 9 vo verzii so 128 GB vnútornou pamäťou je 999 eur.

Špeciálna edícia Note 9 s 512 GB

Od dnešného dňa si môžu záujemcovia kúpiť aj špeciálnu edíciu, ktorá obsahuje nový Galaxy Note 9 v 512 GB verzii spoločne so smart hodinkami Samsung Gear S3 Frontier v luxusnom balení. Odporúčaná maloobchodná cena špeciálnej edície je 1 349 eur s tým, že ju je možné zakúpiť aj v značkových predajniach Samsung, oficiálnom e-shope obchod-samsung.sk a u internetového predajcu Alza.sk. Samostatná verzia Galaxy Note 9 512 GB bude pre slovenských zákazníkov dostupná v priebehu septembra za odporúčanú cenu 1 249 eur.

Vydrží pracovať celý deň

Ľudia sa na svoje smartfóny spoliehajú takmer vo všetkom, čo robia – deň čo deň, od rána do večera. Potrebujú smartfón, ktorý s nimi dokáže držať krok bez toho, aby museli hľadať najbližšiu zásuvku kvôli nabíjaniu, mazať fotografie kvôli uvoľneniu miesta pre ďalšiu snímku, úzkostlivo čakať na stiahnutie videa pred nástupom do lietadla alebo riešiť oneskorenia pri hraní hier.

Potrebujú telefón, ktorý ich nenechá v štichu, a Galaxy Note 9 im toto všetko prináša.

  • Batéria s celodennou výdržou: Galaxy Note 9 je vybavený batériou s kapacitou 4 000 mAh, ktorá je pri vlajkových telefónoch Galaxy vôbec najväčšia a poskytuje energiu na dlhú dobu, takže môžete celý deň od rána do večera telefonovať, posielať textové správy, hrať hry a pozerať filmy.
  • Ukladajte viac, mažte menej: Galaxy Note 9 sa dodáva v dvoch kapacitách vnútorného úložného priestoru – 128 GB alebo 512 GB. A vďaka možnosti vloženia karty microSD je Galaxy Note 9 pripravený ponúknuť 1 TB[1] pamäť, a poskytnúť vám tak pocit pokoja a istoty vďaka vedomiu, že máte dostatok miesta pre obľúbené fotografie, videá a aplikácie.
  • Rýchlosť a výkon: Galaxy Note 9 je mimoriadne výkonný smartfón s najmodernejším 10 nm procesorom a podporou najrýchlejších dostupných sietí na trhu (až 1,2 gigabitov za sekundu) pre streamovanie a sťahovanie bez akýchkoľvek chýb. Galaxy Note 9 taktiež obsahuje špičkový systém Water Carbon Cooling vyvinutý spoločnosťou Samsung a algoritmus regulácie výkonu na princípe umelej inteligencie integrovaný priamo do zariadenia pre zabezpečenie vysokého, ale napriek tomu stabilného výkonu.

 Vývoj pera S Pen

Významným znakom radu Note je S Pen. Jeho zásluhou si užívatelia vydobyli uznanie a Samsung rozšíril predstavu o tom, čo všetko smartfón dokáže. To, čo bolo na začiatku nástrojom pre písanie a kreslenie, dáva teraz užívateľom do rúk ďalšie možnosti a väčšiu kontrolu.

 

[1] 512 GB interná pamäť ako štandard. 512 GB modely sú k dispozícii vo vybraných krajinách. Ďalších až 512 GB pamäte pri použití externej SD karty (predáva sa samostatne).

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Slovenské predstavenie – Samsung Galaxy Note 9, Galaxy Watch a Tab S4

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.