Galaxy S10 môžete teraz získať výhodnejšie.

Samsung spustil dve akcie, vďaka ktorým môžete získať Galaxy S10 výhodnejšie. Prvá akcia prebieha v internetovom obchode a v značkových predajniach Samsung. Ak si zakúpite jeden z modelov Galaxy S10e, S10 alebo S10+, dostanete športové hodinky Samsung Galaxy Watch Active zadarmo. Akcia prebieha od 16. septembra do 6. októbra alebo do vypredania zásob.

Druhá akcia je už tradičná výmena starého telefónu za nový. Pri kúpe Samsungu Galaxy S10e, S10 alebo S10+ môžete získať až 920 eur späť pri odpredaní svojho starého telefónu. Suma 920 eur reprezentuje najvyššiu možnú výkupnú cenu použitého a funkčného zariadenia iPhone XS Max.

V priebehu tejto akcie pritom za svoje staršie modely vybraných konkurenčných značiek a vybrané rady Galaxy získate vyššiu cenu než pri bežnom výkupe. Súčasťou tejto akcie je aj cashback vo výške až 150 eur, ktorý môžete využiť, ak nemáte staré zariadenie, ktoré by ste mohli odpredať.

Akcia Vymeňte starý za nový prebieha od 16. septembra do 31. októbra alebo do vyčerpania bonusov. Celý postup registrácie a ďalšie informácie o akcii sú dispozícii na stránke www.novysamsung.sk. Všetci noví majitelia telefónov radu Galaxy S10 tiež získajú ako bonus službu YouTube Premium na štyri mesiace zadarmo.

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy S10+: dlhodobé skúsenosti

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit