Popri “skladačkách” Galaxy Z Fold4 a Z Flip4 by sme sa mali dočkať aj uvedenia celkom nových hodiniek Galaxy Watch5 Pro.

Poprední výrobcovia sa snažia každoročne dodržiavať termíny svojich veľkých udalostí. Pokým začiatkom roka sú v prípade spoločnosti Samsung predstavené nové prírastky série Galaxy S, v auguste sa už tešíme na druhú várku vlajkových telefónov tohto výrobcu.

Donedávna boli v tradičnom augustovom termíne na trh uvedené telefóny série Galaxy Note, avšak snahy spoločnosti Samsung viedli k tomu, že ju vystriedali skladacie telefóny. Tie tak vytvorili celkom novú a oproti telefónom Galaxy S aj drahšiu sériu Galaxy smartfónov.

Portál GSMArena teraz priniesol správu, v ktorej sa odvoláva na leakera Jona Prossera. Ten tvrdí, že Samsung už 10. augusta predstaví novú generáciu skladacích zariadení Galaxy Z Fold4 a Galaxy Z Flip4.

Automatické nájdenie slúchadiel cez telefón Galaxy Z Fold3 5G
Galaxy Z Fold3 5G

K tejto informácii aj doplnil, že v rovnaký deň by mali byť predstavené aj hodinky série Galaxy Watch5. Nová generácia by mala byť dostupná v troch veľkostiach – 40 mm, 44 mm a model Pro bude mať 46 mm.

Vlajková loď Galaxy Z Fold4 bude dostupná vo farbách Phantom Black, Green a Beige. Galaxy Z Flip4 bude k dispozícii vo farbách Graphite, Bora Purple, Pink Gold a Blue. Počas udalosti by mal byť dokonca uvedený aj nový farebný variant modelu Galaxy S22 vo farbe Lavender.

Od predstavenia, ktoré prebehne 10. augusta, bude dostatočný priestor na predobjednávky, pretože telefóny a hodinky budú k dispozícii až od 26. augusta.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.