Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

IBM a TEMPEST zefektívňujú podnikanie farmaceutickej spoločnosti Saneca Pharmaceuticals.  

Spoločnosť IBM (NYSE: IBM) dnes oznámila úspešnú implementáciu platformy IBM Power Systems pre  farmaceutickú spoločnosť Saneca Pharmaceuticals. Implementácia bola jedna z kľúčových prvkov projektu migrácie na SAP HANA, ktorý realizovala spoločnosť TEMPEST, obchodný partner IBM Slovensko.

Prečo SAP HANA a IBM?

Veľa firiem sa snaží v posledných rokoch zefektívňovať svoje čoraz zložitejšie obchodné procesy a zvyšovať flexibilitu svojej technologickej infraštruktúry. Systém SAP HANA im umožňuje zvyšovať rýchlosť a množstvo operácií či využívať nové funkcie, ktoré predtým nemali k dispozícii. IBM prostredníctvom dlhodobého partnerstva so spoločnosťou SAP pomáha spoločnostiam spoľahlivo a jednoducho migrovať na SAP HANA, modernizovať svoje systémy a procesy a vytvára tak základ pre ľahšie prijatie inovatívnych technológií, ako sú umelá inteligencia, blockchain či cloud.

Spoločnosť Saneca Pharmaceuticals sa rozhodla transformovať svoje prevádzkové obchodné procesy a celý podnikový systém nahradením existujúcich Fujitsu x86 a SAP ERP za SAP HANA na IBM Power Systems. Súčasne s touto transformáciou podniku beží SAP HANA pre Saneca Pharmaceuticals v cloudovom prostredí spoločnosti TEMPEST.

Riešenie vyladené pre SAP HANA

„Rozhodli sme sa pre riešenie SAP HANA založené na IBM Poweroch a operačnom systéme Linux kvôli zlepšeniu nášho obchodného výkonu a prevádzkovej efektívnosti, s cieľom podporiť náš budúci rast. SAP HANA nám poskytuje veľmi výkonnú platformu a vysokú priepustnosť pamäte a IBM Power pre nás predstavuje vysoko spoľahlivú hardvérovú platformu,“ hovorí Vladimír Petřvalský, IT manažér spoločnosti Saneca Pharmaceuticals.

Viac ako 2500 klientov z rôznych odvetví si vybralo IBM Power ako certifikovanú platformu infraštruktúry pre SAP HANA, ktorá vychádza z jeho dlhodobého vzťahu so SAP a hlbokého porozumenia IT prostredia. „Vynikajúca funkčnosť a obchodné výsledky mnohých klientov IBM, ktorí sa rozhodli s našim tímom modernizovať podnikový systém na SAP HANA, sú najlepším dôkazom toho, ako škálovateľná, spoľahlivá a výkonná je infraštruktúra IBM Power pre prostredie SAP HANA. Táto implementácia dáva spoločnosti Saneca silný výkonný základ pre budúci prechod na S4 / HANA a lepší výkon,“ hovorí Fridrich Matejik, riaditeľ spoločnosti IBM Slovakia.

Nové technológie

Platforma SAP HANA predstavuje významný posun vpred v celom obchodnom modeli spoločnosti Saneca, ktorý jej umožňuje transformovať procesy, integrovať nové technológie a rýchlo sa zameriavať na nové trhové príležitosti. „V IBM Poweroch získavame vysoko spoľahlivú hardvérovú platformu a SAP HANA nám poskytuje príležitosti pre nový vývoj aplikácií SAP, pričom v budúcnosti plánujeme aj využívanie mobilných aplikácií, integráciu prediktívnej analytiky a ďalšie nové možnosti,“ dodáva Vladimír Petřvalský, IT manažér spoločnosti Saneca Pharmaceuticals.

Značky: