Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pridajte sa k uznávaným HR profesionálom z regiónu strednej a východnej Európy a získajte vstupenky na SuccessConnect 2016 vo Viedni, workshop HR Digital Transformation s expertmi SAP a omnoho viac, vrátane Veľkej ceny.

Spoločnosť SAP spúšťa HR Transformation Challenge, inovatívnu súťaž pre HR lídrov v strednej a východnej Európe. Súťaž podporuje SAP SuccessFactors, líder medzi cloudovými softvérmi na manažment ľudského kapitálu, ktorý je vhodný na správu talentov, základné HR a HR analytiku. HR Transformation Challenge je určená pre organizácie i jednotlivcov v regióne, ktorí vyvinuli a implementovali kreatívne a inovatívne prístupy v oblasti ľudských zdrojov, ktoré viedli k významnému zlepšeniu biznisu.

„Cieľom HR Transformation Challenge je objavovať inovácie a líderstvo v najkľúčovejších oblastiach HR, rozvíjať talenty a podporovať prelomové prístupy k prekonávaniu náborových výziev,“ povedal Damon O’Neill, evanjelizátor v oblasti správy talentov.

Prečo sa zúčastniť HR Transformation Challenge

Účastníci, ktorí sa do 30. septembra podelia o svoje HR best practice, iniciatívy, ktoré ovplyvnili biznis alebo o príbeh úspechu, majú šancu vyhrať niekoľko cien, ktoré napomôžu ďalšiemu rozvoju ich profesionálnych znalostí a ktoré im získajú uznanie medzi kolegami v rámci regiónu.

Okrem zverejnenia na portáloch Simple Talent naprieč regiónom CEE, kanáloch SAP a SuccessConnect a na workshopoch HR Digital Transformation s expertmi SAP, získajú štyria vybraní finalisti a člen ich tímu vstupenky na SuccessConnect Viedeň. Popredná regionálna konferencia, ktorá sa bude konať 28.-29. novembra, ponúkne prednášky na témy digitálnej cesty, merania ziskovosti, zjednodušovania HR operácií, zapojenie zamestnancov, priťahovanie, nábor, rozvoj a iné HR oblasti. Finalisti budú okrem toho mať príležitosť získať Veľkú cenu. Je ňou stretnutie s Koenom Gonnisenom, bývalým kapitánom belgického Davis Cup-ového tímu, pedagógom na INSEAD a medzinárodne uznávaným výkonným koučom a trénerom. Ten víťaznému tímu a jeho celej spoločnosti poskytne priamo na mieste lekciu. Meno víťaza Veľkej ceny HR Transformation Challenge vyhlásia počas SuccessConnect vo Viedni.

Prihlášky a hodnotiaci proces

Pri prihlasovaní si účastníci vyberú pre svoj projekt jednu zo štyroch kategórií: HR Transformation; rozvoj a succession; vzdelávacie iniciatívy, ktoré majú vplyv na biznis; nábor top talentov.

Prihlášky bude vyhodnocovať panel porotcov, v ktorom bude napríklad Ernesto Marinelli, SVP, šéf HR SAP EMEA a MEE; Tim Ringo, regionálny viceprezident, SAP SuccessFactors VAT, EMEA a MEE, Zdravka Demeter Bubalo, Group Human Resources Vice President, MOL Maďarsko a Andrea di Pietro, Managing Director, Accenture. Medzi hodnotiace kritériá budú patriť inovatívnosť a kreativita prístupu, dôkaz pozitívneho dopadu na biznis, ktorý priamo súvisí s iniciatívou alebo procesmi, ktoré iniciatíva zlepšila a náročnosť či významnosť problému.

Záujemcovia môžu svoj príbeh ZASLAŤ ONLINE do 30. septembra 2016.

Značky: