Začína sa nám hromadiť séria protichodných informácií.

Tie nám zároveň naznačujú, že vlajkové telefóny spoločnosti Samsung pre rok 2023 sú doslova predo dvermi. Iba pred pár dňami sme sa dokonca dozvedeli, že séria Galaxy S23 bude meškať a príde až niekedy v druhej polovici februára. Teraz však spoľahlivé zdroje tvrdia, že sa tak stane o niečo skôr, presnejšie 1. februára 2023. S touto informáciou prišli Ice Universe aj OnLeaks, čiže je vysoko pravdepodobné, že sme práve spoznali dátum uvedenia všetkých troch modelov série Galaxy S23.

Hoci na oficiálne potvrdenie tohto dátumu si budeme musieť ešte chvíľu počkať, tak je dobré vedieť, že udalosť Galaxy UNPACKED 2023 sa nezadržateľne blíži. Pokiaľ sa neviete dočkať uvedenia týchto telefónov, tak si môžete v našom staršom článku pozrieť očakávané ceny – TU, ale aj dizajn všetkých troch modelov – TU.

Samsung Galaxy S23: Pozrite si dizajn všetkých modelovZdroj: slashleaks.com
Dizajn všetkých modelov série Samsung Galaxy S23

Samsung si v spolupráci so spoločnosťou Qualcomm pre rok 2023 pripravil malé prekvapenie, ktoré poteší predovšetkým používateľov Galaxy telefónov. Všetky modely série Galaxy S23 budú totiž vybavené čipovou sadou Snapdragon 8 Gen 2, ktorá sľubuje vysoký výkon a ponúka aj ďalšie výhody. 

Týmto to však nekončí. Európa by mala vraj dostať mierne pretaktovanú verziu čipsetu. Avšak aj na potvrdenie tejto informácie si budeme musieť počkať. V každom prípade sa zdá, že práve dnes sme spoznali dátum predstavenia série Galaxy S23 a ďalších noviniek.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.