Ide o model série X.

Honor pred pár dňami potvrdil, že začiatkom roka 2024 predstaví telefóny vlajkovej série Magic6, ktoré doplní aj špeciálna edícia Porsche Design. Spoločnosť dokonca zverejnila upútavku, ktorá sa týka modelu Magic6 a edície Porsche Design. Teraz sa však na verejnosť dostáva správa, že niekedy okolo 10. januára 2024 bude spolu s telefónmi série Magic6 predstavený ďalší telefón s označením Honor X50 Pro 5G.

Vo výbave by mal mať čipovú sadu Snapdragon 8+ Gen 1, 5800 mAh batériu a zakrivený displej s vysokým rozlíšením s certifikáciou ochrany očí. Očakáva sa, že tento telefón bude dostupný minimálne v dvoch farebných verziách – v zelenej a čiernej. Portál PhoneArena uvádza, že v modeli X50 Pro 5G by mala byť prítomná aj podpora 35 W rýchleho káblového nabíjania, pričom viaceré úniky naznačujú, že novinka bude mať k dispozícii až 16 GB RAM a 1 TB úložisko.

Honor X50 ProZdroj: PhoneArena
Honor X50 Pro

Ako sme spomenuli vyššie, tak druhý januárový týždeň nebude vyhradený iba pre sériu Magic6, ale očakáva sa, že na trh bude uvedený aj model X50 Pro 5G. V prípade série Magic6 sa na verejnosti objavili niektoré protichodné informácie, čiže odporúčame počkať až do jej predstavenia, ktoré je tu čo nevidieť.

Je však takmer isté, že Honor Magic6 bude vybavený čipovou sadou Snapdragon 8 Gen 3. Displej má údajne 2K rozlíšenie, pričom ide o OLED panel, v ktorom sa bude nachádzať zostava dvoch predných fotoaparátov. Tie sú umiestnené vo výreze v tvare pilulky, čiže je možné očakávať funkciu upozornení Smart Island. Po softvérovej stránke by nemalo chýbať nové rozhranie Magic OS 8.0 a Android 14.

Pokým je isté, že séria Magic6 bude dostupná globálne, tak o dostupnosti modelu X50 Pro zatiaľ nepadlo ani slovo.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.