Nová česká hra funguje na rovnakom koncepte ako Destiny, je však určená pre mobilné zariadenia.

V obchodoch App Store a Google Play sa každý deň objavuje množstvo nových hier. Nájsť medzi nimi tie najlepšie nie je jednoduchá úloha. V prípade hry Shadowgun Legends však bolo už vopred jasné, že prichádza nový hit – hru si ešte pred jej uvedením predobjednalo“ viac ako 1,5 milióna hráčov, ktorým následne 22. marca prišla notifikácia, že hra je dostupná na stiahnutie. A výsledok stojí za to.

Pozrite si video z hrania

Shadowgun Legends je free-to-play titul pre zariadenia so systémom Android a iOS, ktorý si môžete stiahnuť zadarmo a hrať bez platenia. Je výborné, že za reálne peniaze si kúpite iba kozmetické predmety, výhodu nad inými hráčmi si nekúpite. Čo sa žánru týka, ide o FPS strieľačku s prvkami MMO hier, ktorá svojim spracovaním pripomína sériu Destiny pre herné konzoly a počítače. V oboch prípadoch máte k dispozícii kampaň pre jedného hráča, bočné misie a rôzne kontrakty pre ďalšie získavanie slávy, skúseností a nových predmetov. Shadowgun Legends tiež obsahuje aj kooperatívne a kompetitívne režimy pre viacerých hráčov. A podobne ako Destiny, aj Shadowgun Legends dokáže v hráčovi vyvolať stav „ešte jedna misia a idem spať„. Výhodou je, že misie pre jedného hráča obvykle trvajú pár minút, takže ich zvládnete dokončiť aj počas jazdy autobusom.

Shadowgun Legends prináša špičkové audiovizuálne spracovanie a zábavnú hrateľnosť. Ak máte radi strieľačky, túto novinku určite vyskúšajte – podľa nás dokáže navodiť doteraz najlepší pocit pri strieľaní v rámci mobilných FPS hier. Pre najlepší zážitok odporúčame zaobstarať si gamepad k smartfónu či tabletu alebo hrať priamo na veľkej obrazovke prostredníctvom zariadenia NVIDIA SHIELD TV. Shadowgun Legends by mal byť k dispozícii aj pre Apple TV.

Google Play
App Store

Shadowgun Legends pre Android a iOS

Prečítajte si aj:

Recenzia: Destiny 2

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit