Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Až 85 % slovenských podnikateľov si volí koncovku .sk ako svoju primárnu adresu pre online podnikanie. Je to skvelá správa.

My v SK-NIC sú presvedčení, že online obchod je dnes už povinnou jazdou akéhokoľvek podnikania. Ale vedia aj, že dobrý názov predáva. Platí to v reálnom aj vo virtuálnom svete. Preto taktiež vždy radia začať podnikanie dobre zapamätateľným názvom vo svete reálnom, aj virtuálnom.

Keď začínate podnikať, rozširujete podnikanie, alebo prinášate na trh nový produkt, či službu, vždy si hneď registrujte aj doménu s takýmto názvom. Neskôr už môže byť obsadená, ale častejšie sa stáva, že vám ju môže „vyfúknuť“ konkurencia, čo je ďaleko horšia alternatíva.

A pre ešte jednoduchší vstup do virtuálneho sveta je tu akcia na výhodnú registráciu domén s najkrajšou doménovou koncovkou .sk!

Čo prináša májová akcia ?

Počas 7 dní od 16. do 22. mája 2022 (vrátane) bude cena za registráciu novej domény 5,- EUR bez DPH. Šírte túto dobrú správu ďalej!

Zistiť, či je doména voľná, je jednoduché a jej registrácia vás stojí prakticky iba cenu jedného obeda. Nájdite si svoju doménu a pozrite si rady z našej Akadémie virtuálneho Slovenska.

Viac užitočných informácií nájdete na stránke spoločnosti SK-NIC, a.s. https://sk-nic.sk/podnikajte-online/

Značky: