Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť SK-NIC, a.s. spustila Akadémiu virtuálneho Slovenska. V prvej fáze si záujemci o vstup do priestoru, ktorý takmer nepozná hranice, môžu prejsť sériou 10 videí k témam ako sú domény, webhosting, tvorba internetového obchodu, marketing a komunikácia na internete, či ochrana vlastného know-hov, alebo značky vo virtuálnom priestore.

Každá téma má pripravené video, ktoré jednoduchým spôsobom vysvetľuje pojmy, častokrát náročné už názvom. K téme je následne viac informácií priamo na stránke. Keďže sme v dobe virtuálnej, tak aj stručný „ťahák“ pre každú tému je pripravený vo formáte pdf. Je možné si ho uložiť vo svojom zariadení tak ho mať vždy poruke.

Slovensko má potenciál ako každá iná krajina byť vo virtuálnom svete aktívne. Je to priestor takmer bez hraníc a preto nie je možné vyhovárať sa na to, že niekto nemá príležitosť. Pre tých, ktorí chcú vstúpiť do toho priestoru aktívne, má byť práve Akadémia virtuálneho Slovenska stručným sprievodcom. Netreba mať predsudky, treba si to skúsiť a následne len pustiť uzdu vlastnej fantázii, tvorivosti a aktivite. Keďže nie každý je IT odborník, videá a následne spracovanie tém, sme pripravovali so zreteľom na to a zvolili sme príjemný a vysvetľujúci štýl. Máme množstvo príkladov, keď práve slovenské firmy vstúpili do virtuálneho sveta a stali sa úspešnými, dokonca lídrami. A budeme len radi, ak aj s pomocou Akadémie virtuálneho Slovenska otvoríme dvere ďalším nadšencom ,“ povedal Peter Bíro, riaditeľ spoločnosti SK-NIC, a.s.

Jednotlivé témy budú pribúdať v týždenných intervaloch. Umožnia tak záujemcom hlbšie pochopiť už publikované témy, dohliadať si na internete ďalšie informácie a tak sa plynule stať súčasťou virtuálneho sveta.

Akadémiu virtuálneho sveta môžu záujemci sledovať na samostatnej podstránke sk-nic

https://sk-nic.sk/akademia-virtualneho-slovenska/#vstup-s-nami-do-virtualneho-slovenska

Značky: