Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Úplne nový moderný dizajn oficiálneho ŠKODA E-shopu kompatibilný so všetkými bežnými zariadeniami

  • Sortiment obsahuje približne 2 500 položiek prehľadne rozdelených do 2 hlavných kategórií

  • Doručenie zakúpeného tovaru k vybranému obchodníkovi ŠKODA zadarmo, domov prostredníctvom kuriérov zmluvných prepravcov

ŠKODA AUTO spustila na adrese https://eshop.skoda-auto.sk nový e-shop pre slovenský trh. Spojenie moderného vzhľadu s vylepšenou funkcionalitou pomôže zákazníkom v novom online prostredí ľahšie sa orientovať. Zobrazenie je optimalizované pre všetky zariadenia a sortiment je po novom rozčlenený do 2 hlavných kategórií, „Pre vaše vozidlo” a „Pre vás”. Zákazník si objednaný tovar môže vyzdvihnúť buď zadarmo u vybraného autorizovaného predajcu ŠKODA, alebo si ho nechať doručiť priamo domov.

V novo členenom a priebežne aktualizovanom sortimente sa nachádza približne 2 500 položiek. Okrem výbavy pre všetky modely vozidiel ŠKODA ponúka e-shop aj originálne dizajnové darčeky, detailné miniatúry vozidiel, oblečenie, alebo bicykle a cyklistickú výbavu. Tovar je pre väčšiu prehľadnosť rozdelený do dvoch hlavých kategórií – „Pre vás” a „Pre vaše auto”. Hlavné menu je možné jednoducho ovládať pomocou hornej vodorovnej lišty. Tam sa nachádzajú jednotlivé podkategórie, v ktorých sú umiestnené produkty. Pre presnejšie vyhľadávanie je možné využiť zvislé menu, ktoré slúži k pohodlnému výberu položiek pomocou podkategórií alebo filtrov. Produkty, ktoré je možné inštalovať len na konkrétny typ vozidla, je možné presne filtrovať podľa rôznych kritérií (napr. podľa modelu a roku výroby daného vozidla). Produkty sa dajú vyhľadávať tiež pomocou vyhľadávacieho poľa v hornej vodorovnej lište. Stačí začať písať a novo inštalovaná funkcia praktického našepkávača začne sama ponúkať vhodné produkty.

Všetko príslušenstvo ponúkané v ŠKODA E-shope prechádza prísnymi internými testami, aby spĺňalo normy a kvalitatívne kritériá značky. S nákupom ŠKODA Originálneho príslušenstva si tak zákazník kupuje istotu bezpečnosti, mechanickej odolnosti, bezproblémovej kompatibility a dlhej životnosti. „Záujem o príslušenstvo značky ŠKODA z roka na rok rastie a preto sme pristúpili k ďalšiemu vylepšeniu tohto predajného kanálu,” vysvetľuje Robert Hukel vedúci popredajných služieb ŠKODA AUTO Slovensko. „Na jednom mieste tu zákazník nájde originálne príslušenstvo aj darčekové predmety, ktoré si môže objednať z pohodlia domov. Atraktivitu e-shopu tiež zvyšujú pravidelné akčné ponuky vybraného tovaru za zvýhodnené ceny,” dodáva Robert Hukel. s tým, že aktuálne beží akciová ponuka na viac ako 130 produktov príslušenstva a bicyklov ŠKODA.

Objednaný tovar je možné aktuálne uhradiť online platobnou kartou, ďalšie možnosti sú v príprave. Vďaka širokej servisnej sieti ŠKODA má zákazník k dispozícii veľké množstvo odberných miest. Tovar z objednávky na ŠKODA E-shope sa dá vyzdvihnúť u 67 servisných partneroch ŠKODA na území Slovenska. Doručenie do servisu prebieha z pohľadu zákazníka zadarmo. Pokiaľ zákazník zvolí variant dodanie na domácu adresu prostredníctvom zmluvného kuriéra, zaplatí 5 eur. Celú ponuku e-shopu nájdete na adrese https://eshop.skoda-auto.sk.

Značky: