Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ŠKODA Slovakia Motorsport zabojuje opäť o titul s modelom FABIA R5. Posádku bude tvoriť Martin Koči a Radovan Mozner ml.. Preteky sa uskutočnia 14. až 15. júna v českom meste Hustopeče.

Rely šampionát pokračuje ďalším podujatím, ktoré sa uskutoční už 14. – 15. júna 2019 v susedných Čechách na Agrotec Rally Hustopeče. ŠKODA Slovakia Motorsport s posádkou Martin Koči / Radovan Mozner ml. pozýva všetkých fanúšikov motoršportu, aby prišli vyjadriť podporu pretekárskemu špeciálu ŠKODA FABIA R5 do českých Hustopečí.

Dvojdňové preteky v susedných Čechách sú už tradične súčasťou seriálu Majstrovstiev Slovenskej republiky v rely. Posádka ŠKODA Slovakia Motorsport sa pokúsi vo viniciach na juhu Moravy o zopakovanie či dokonca prekonanie úspechov z minulého roka, kedy Martin Koči na Fabii R5 vybojoval druhé miesto v absolútnom poradí.

Veríme, že Martin Koči spolu s Radovanom Moznerom ml. budú minimálne tak úspešný, ako boli minulý rok na Agrotec Rally Hustopeče. Domáci tím ŠKODA Slovakia Motorsport spolu so závodným špeciálom ŠKODA Fabia R5 má všetky predpoklady na to, aby v Hustopečiach zvíťazil a odniesol si cenné body do šampionátu,“ uviedol Marek Růžička, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko a dodal: „Zároveň by som chcel pozvať všetkých nadšencov rely, aby prišli spolu s nami podporiť slovenskú posádku do susedných Čiech a užiť si víkend plný napínavých rýchlostných skúšok.

Agrotec Rally Hustopeče je už tradične stredom rely šampionátu, ktorý sa uskutoční už 14. a 15. júna. Po boji o titul v Čechách nastúpi posádka Martin Koči / Radovan Mozner ml. na závodnom špeciáli ŠKODA Fabia R5 ešte v júli na Rally Prešov, koncom augusta na DeutschMann Rally Trebišov, v septembri na Rally Veľký Krtíš a finále so zavŕšením sezóny sa uskutoční už tradične v polovici októbra na Rally Košice.

Značky: