Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

 ŠKODA Slovakia Motorsport zabojuje opäť o titul s modelom FABIA R5. Posádku bude tvoriť Martin Koči a Radovan Mozner ml.. Preteky v Prešove budú už cez víkend 5.7. – 6.7. v Prešove

Počas úvodného júlového víkendu bude v Prešove pokračovať boj o majstrovský titul v rally. ŠKODA Slovakia Motorsport preto pozýva všetkých fanúšikov motoršportu, aby prišli podporiť pretekársky špeciál ŠKODA FABIA R5, ktorý aj tento raz povedie posádka Martin Koči / Radovan Mozner ml. Tím bude naďalej bojovať o cenné body v seriály majstrovstiev Slovenska v rely už tento víkend na Rally Prešov 2019.

Po úspechoch v predchádzajúcich pretekoch šampionátu zabojuje posádka ŠKODA Slovakia Motorsport na ďalšom podujatí, tentoraz v Prešove. Rally Prešov 2019 sa uskutoční už najbližší víkend, a to od 5. do 6. júla. „Všetkých fanúšikov motoršportu srdečne pozývame, aby prišli podporiť boj slovenskej posádky o titul. Naša Fabia R5 spolu s posádkou je pripravená zabojovať a potvrdiť, či dokonca ešte zlepšiť minuloročné úspechy,“ uviedol Martin Růžička, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Posádku ŠKODA Slovakia Motorsport čakajú najbližšie preteky v Prešove (5. – 6. júla). Šampionát bude pokračovať koncom augusta na DeutschMann Rally Trebišov, v septembri na Rally Veľký Krtíš a zavŕšenie sezóny bude už tradične v polovici októbra na Rally Košice.

Značky: