Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ŠKODA Slovakia Motorsport zabojuje opäť o titul s modelom FABIA R5. Posádku bude tvoriť Martin Koči a Radovan Mozner ml. Prvé preteky budú už cez víkend 29. – 31. marca vo Valašskom Meziříčí

Počas posledného marcového víkendu sa vo Valašskom Meziříčí začne boj o majstrovský titul Slovenska v rely. ŠKODA Slovakia Motorsport preto pozýva všetkých fanúšikov motoršportu, aby prišli podporiť pretekársky špeciál ŠKODA FABIA R5, ktorý aj tento rok povedie posádka Martin Koči / Radovan Mozner ml. Tím bude bojovať o cenné body v seriály majstrovstiev Slovenska v rely už tento víkend na KOWAX Valašská rally ValMez 2019.

Po úspechoch na minuloročných majstrovstvách Slovenska v rely, počas ktorých ŠKODA Slovakia Motorsport získala majstrovský titul, má motoršportový tím rovnako vysoké ambície. „V tejto sezóne sme odhodlaní obhájiť titul z minulého roka. Predpoklady na to máme – naša FABIA R5 je skvelé pretekárske auto a s posádkou, ktorú tvorí Martin Koči a Radovan Mozner ml., máme opäť reálnu šancu získať titul majstra,“ hovorí Marek Růžička, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko a zároveň dodáva: „Veríme, že už v prvých pretekoch tohtoročnej sezóny vo Valašskom Meziříčí dokážeme, že aj tento rok má tím ŠKODA Slovakia Motorsport na to, aby sa stal majstrom Slovenska. Zároveň by sme radi pozvali všetkých fanúšikov motoršportu, aby prišli povzbudiť svoj obľúbený tím a užiť si fantastickú atmosféru rely pretekov.

Posádku ŠKODA Slovakia Motorsport čaká tento rok sedem pretekov, ktoré štartujú už tento víkend na KOWAX Valašská rally ValMez 2019 vo Valašskom Meziříčí. Šampionát bude pokračovať začiatkom mája na Rallye Tatry, v júni na Agrotec Rally Hustopeče, v júli na Rally Prešov, koncom augusta na DeutschMann Rally Trebišov, v septembri na Rally Veľký Krtíš a zavŕšenie sezóny bude už tradične v polovici októbra na Rally Košice.

KOWAX Valašská rally ValMez 201928.- 30. marca 2019
Rallye Tatry2. – 4. mája 2019
Agrotec Rally Hustopeče13. – 15. júna 2019
Rally Prešov4. – 6. júla 2019
DeutschMann Rally Trebišov29.- 31. augusta 2019
Rally Veľký Krtíš26.- 28. septembra 2019
Rally Košice17.- 20. októbra 2019

 

Značky: