Predstavenie začína o 17:00 nášho času.

Samsung dnes oficiálne predstaví nový smartfón Samsung Galaxy S8. Dalo by sa povedať, že je to najdôležitejšie predstavenie v doterajšej histórii tejto spoločnosti. Dôvodom je samozrejme fiasko menom Galaxy Note 7.

Samsung sa bude v prípade S8-čky snažiť napraviť reputáciu a získať späť dobré meno. Niežeby sme mali pochybnosti o schopnostiach tejto firmy prinášať inovácie, avšak internet tak skoro nezabúda a je zrejmé, že veľa ľudí bude vtipkovať o tom, aký je S8 bombový telefón. Dá sa taktiež očakávať zvýšená aktivita niektorých novinárov, blogerov a YouTuberov, ktorí budú v rámci testovania hľadať limity tohto telefónu.

Samsung nie je v jednoduchej situácii, ale všetky tromfy má vo svojich rukách. O Galaxy S8 v posledných týždňoch uniklo viacero informácií, avšak posledný dielik skladačky spoznáme až dnes o 17:00. Živé predstavenie môžete sledovať o 17:00 nášho času prostredníctvom služby YouTube a to v 2D alebo v 360-stupňovej verzii.

2D verzia:

360-stupňová verzia:

Video zatiaľ nie je dostupné, ale o 17:00 by malo byť funkčné

Mobilná aplikácia:

Okrem livestreamu prostredníctvom služby YouTube pripomíname aj oficiálnu aplikáciu UNPACKED 2017, ktorá taktiež umožní sledovať živé predstavenie telefónu Samsung Galaxy S8.

Google Play
App Store

Stiahnite si aplikáciu UNPACKED 2017

Predpokladané parametre telefónov Samsung Galaxy S8 a S8+:

  • 5,8″ / 6,2″ QHD Super AMOLED displej
  • Snapdragon 835 alebo Samsung Exynos procesor (podľa trhu)
  • 4 GB RAM a 64 GB úložisko (rozšíriteľné SD kartami)
  • 12 Mpix zadná a 8 Mpix predná kamera
  • 3000 mAh / 3500 mAh akumulátor (podľa veľkosti displeja)
  • 3,5 mm konektor, USB-C konektor, vode odolná konštrukcia

Prečítajte si aj:

Pozrite si Samsung Galaxy S8 na tlačovej fotografii a jeho porovnanie s LG G6. Poznáme ceny (doplnené)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit