Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prinášame pozitívne správy zákazníkom satelitnej televízie Slovak Telekomu a DIGI Slovakia. Spoločnosti presúvajú takmer všetky TV stanice na vlastnú satelitnú kapacitu na satelitnej pozícií 1W. Táto zmena sa týka desiatok TV programov, vrátane maďarských staníc.

DIGI a ST dávajú jasne najavo svoj dlhodobý záväzok voči svojim zákazníkom poskytovať kvalitnú službu a zaujímavý obsah. To platí aj po avizovanom odchode FreeSATu zo satelitnej pozície 1W. Ako DIGI už v minulosti avizovala, odchod FreeSATu nebude mať na jej zákazníkov žiadny negatívny vplyv.

Na satelitnej pozícií 1W tak ostáva množstvo slovenských, českých či maďarských televíznych staníc, ktoré budú zákazníkom DIGI dlhodobo k dispozícií. Pre existujúcich zákazníkov DIGI sa v aktuálnej situácií nič nemení, prechod na nové frekvencie bude plne automatický.

Novým zákazníkom DIGI ponúka jednoduchú inštaláciu aj na vlastnú satelitnú parabolu, služby bez viazanosti, prémiový športový obsah či programy všetkých žánrov pre celú rodinu.

Všetky informácie o kampani sú dostupné na www.digislovakia.sk/objavte-digi-televiznu-ponuku

Značky: