Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nová slúchadlá GENESIS Neon 764 vám umožní počuť každý pohyb nepriateľa v prebiehajúcej hre, čo vám poskytne rozhodujúcu výhodu a účinne zabráni porážke. Táto náhlavná súprava poskytne kvalitný zvuk aj pri počúvaní hudby alebo videa. Súprava GENESIS Neon 764 má zabudovanú zvukovú kartu, špecializovaný softvér a dizajn, ktorý zaručuje pohodlné nosenie.

GENESIS Neon 764 sú slúchadlá, s ktorou bude každá hra vzrušujúcim zážitkom na najvyššej úrovni. Zabudnite na zlý zvuk. Zabudovaná zvuková karta s 50 mm meničmi vám umožní počuť viac detailov. Slúchadlá Neon 764 sú navyše vybavené špeciálnym čipovým radičom, ktorý podporuje zvuk s vysokým rozlíšením 24 bitov/96 kHz. Čo to znamená? Oveľa výraznejšiu dynamiku jednotlivých zvukov.

GENESIS Neon 764 ocenia aj fanúšikovia priestorového zvuku, pretože slúchadlá umožňujú aktivovať virtuálny zvuk 7.1 v spojení so zabudovanými predvoľbami profilov. Predvoľba „Scout“ zosilňuje zvuky krokov, „Explosion“ zvyšuje rozsah efektov spôsobených výbuchmi a možnosť „Music“ vám umožní vychutnať si obľúbené skladby. Tým to však nekončí! Dizajnéri značky sa zamerali na rozsiahle možnosti personalizácie. Preto vám model Neon 764 ponúka možnosť naprogramovať si vlastný zvuk vďaka výkonnému ekvalizéru.

Softvér ovládajúci ekvalizér umožňuje spravovať aj nastavenia mikrofónu z hľadiska automatickej regulácie zosilnenia (AGC) a redukcie okolitého hluku (ENC).

GENESIS Neon 764 sa ľahko používajú. Sú vybavené ovládačom na kábli, ktorý umožňuje nastaviť hlasitosť zvuku, zapnúť a vypnúť mikrofón, zmeniť zvukový profil a tiež farbu podsvietenia. Vďaka intuitívnemu panelu môžete ľahko a mimoriadne rýchlo prispôsobiť úroveň hrania svojim aktuálnym potrebám.

Slúchadlá sú vyrobené z odolných materiálov a sú ďalej chránené mäkkou penou a kvalitnou ekokožou. Kovový hlavový most poskytuje veľkú flexibilitu, takže sa slúchadlá prispôsobia akejkoľvek veľkosti a tvaru hlavy. Masívne vankúše sú mimoriadne mäkké a pohodlne sedia na ušiach a podsvietenie RGB poteší milovníkov farieb.

GENESIS Neon 764 sú slúchadlá, ktoré ocenia nielen hráči. Zážitok z hrania, pri ktorom je zvýraznený každý detail, je však na nezaplatenie.

Cena a dostupnosť

Slúchadlá GENESIS Neon 764 sú dostupné v dvoch farbách (čierna alebo biela) u vybraných predajcov a predajcov za odporúčanú cenu 54 EUR.

https://genesis-zone.com/product/neon-764-black

Značky: