Ak uvažujete nad nákupom slúchadiel pod stromček ste na správnom mieste. Poradíme vám s výberom správnych a hlavne dobre hrajúcich slúchadiel v rôznych kategóriách. Pre každú sme vybrali niekoľko našich tipov, ktoré odporúčame. Radíme pri výbere aj iných produktov pod stromček, kompletnú vianočnú poradňu nájdete tu>>

Vyberte si  kategóriu:
Slúchadlá do uší (štuple)
Stredne veľké slúchadlá na uši
Slúchadlá na doma

 

Slúchadlá do uší (štuple)

JBL T100A

JBL_T100A_vyd5_nowatJedny z najlepších slúchadiel za súper cenu. Sú tak univerzálne, že v nich môžete aj spať, cestovať s nimi a zvyknete si ich používať aj s notebookom. Na kábli majú integrovaný mikrofón s tlačidlom na prijímanie hovorov. Zvuk nie je „referenčný“ no má veľmi dobrú dynamiku basov.

AKG K323XS

AKG323_vyd5_nowat
Malé slúchadlá s dôrazom na kvalitu reprodukcie. Môžete ich nosiť kamkoľvek a nahradia aj väčšie modely, ktoré by zaberali v cestovnej taške ďalšie miesto. Nemajú mikrofón a sú určené pre používateľov hudobných prehrávačov, smartfónov alebo na počúvanie na cestách po zapojení do počítača pre tých, čo nevolávajú s handsfree.

Creative Aurvana In-Ear 2 Plus

AurvanaIn_vyd5_nowatOceňované slúchadlá pre najnáročnejších poslucháčov. Medzi profi verejnosťou sú označované ako referenčné štuple do uší. Vhodné sú aj na telefonovanie. Sú ultra ľahké, majú špičkový a detailne vykreslený zvuk, špeciálny kábel a príslušenstvo

Stredne veľké slúchadlá na uši

JBL Synchros E30

JBL30_vyd5_nowatStredne veľké slúchadlá s technológiou PureBass sú vhodné na pohyb po meste, cestovanie aj sedenie za počítačom. Mušle sa dajú sklopiť, takže nebudú zaberať toľko miesta v batožine. Sú univerzálne a dajú sa teda použiť aj ako handsfree s telefónom. Spokojní s nimi budú aj náročnejší poslucháči.

Creative Sound Blaster JAM

Jam_vyd5_nowatVeľmi dobrý zvuk od Creative a navyše možnosť používať ako handsfree a najmä na cestách. Slúchadlá sú výborné svojím kompaktným dizajnom okolo hlavy a nevytvárajú objemné príslušenstvo. Určite ich využijete aj doma, dokonca sa dajú použiť nielen na hudbu a filmy ale aj na hranie hier. Bezdrôtové pripojenie je k celkovej kvalite a najmä cenovej relácii príjemným bonusom.

 

Slúchadlá na doma

Creative AURVANA Live!

AurvanaLive_vyd5_nowatŠpičkové slúchadlá, ktoré poskytujú čistý a kvalitný zvuk. Hodia sa pre tých, ktorí si chcú vychutnať vernosť zvuku a chcú špeciálne slúchadlá k počítaču aj smartfónu. Práve tento model je ideálny na dlhodobé nosenie. Sú skutočne pohodlné a ide o unikátny a vydarený model. A to vôbec nestojí tak veľa.

Sony MDR-DS6500

SonyDS6500_vyd5_nowatSlúchadlá na bezdrôtové počúvanie hudby alebo TV. Poskytuje zvuk v konfigurácii 7.1. Ide o prémiové slúchadlá, ktoré majú vlastnú nabíjaciu stanicu. Do nej môžete zapojiť dva vstupy a prepínať sa medzi nimi. Napríklad medzi TV, DVD prehrávačom alebo napríklad hernou konzolou. Cena nie je najnižšia ale toto je osobné audio pre náročných s multimediálnou obývačkou.

 

Radíme pri výbere aj iných produktov pod stromček, kompletnú vianočnú poradňu nájdete tu>>

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.