Výrobca ho vidí ako liek na zlepšenie sústredenia.

Určený bude predovšetkým pre študentov. Model Samsung Galaxy J2 Pro bude dostupný v Južnej Kórei. Podporuje všetky základné funkcie ako telefonovanie a SMSkovanie, avšak nemá podporu pre žiadnu dátovú sieť, teda ani 2 / 3 / 4G LTE alebo Wi-Fi. LTE modem síce má, ale je zakázaný.

Telefón bude vhodný pre študentov, ktorí sú často rozptyľovaní sociálnymi sieťami a notifikáciami z iných aplikácií. Bude však aj alternatívou pre ľudí, ktorí nechcú prístup na internet. Radi by však mali smartfón, minimálne čo sa podoby týka. Využitie smartfónu bez internetu je podstatne menšie. Takmer by sa dalo povedať, že je na úrovni menších tzv. hlúpych telefónov.

Galaxy J2 Pro má 5“ QHD Super AMOLED displej, 4-jadrový procesor Snapdragon 425 s frekvenciou 1,4 GHz, 1,5 GB RAM, 16 GB úložisko a 2600 mAh batériu. Predávať sa bude v čiernej a zlatej farbe a orientačná cena je 190 USD.

Samsung aktuálne robí veľkú kampaň na tento telefón a to pre študentov medzi 18 až 21 rokov. Tí ho po skončení štúdia budú môcť predať naspäť za niektorý z iných Galaxy smartfónov.

Zdroj: DigitalTrends

Prečítajte si aj:

Telefón a powerbanka v jednom: Maxcom Travel MM899

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.