Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Letná dovolenková sezóna oficiálne klope na dvere a to znamená, že na ňu treba dôkladne pripraviť aj smartfón.

S ohľadom na zaťažkávaciu skúšku, ktorú telefóny na výletoch absolvujú, je dôležité vybrať si ten správny. Napríklad najnovší P60 Pro od Huawei, s ktorým môžete zabudnúť na strach o rozbitý displej, či vybitú batériu práve vtedy, keď to najmenej potrebujete. Vďaka odolnému Kunlun Glass, ako aj všestrannej odolnosti voči prachu a sladkej vode, sa môžete sústrediť na užívanie si vzácnych okamihov. A zvlášť na dovolenke oceníte aj jeho špičkový fotoaparát.

Odolné Kunlun Glass

Ochrana displeja by mala byť alfou a omegou. Hoci doplnkové transparentné ochranné sklo či fólia nič nepokazia, je dobré siahnuť po smartfóne, ktorý myslí na ochranu displeja už pri výrobe. Presne taký je aj Huawei P60 Pro, ktorý je vybavený odolným sklom Kunlun Glass. Displej tak chráni vysoko kvalitný materiál, ktorý poskytuje vynikajúcu ochranu pred poškodením. Sklo Kunlun Glass bolo prvýkrát predstavené v roku 2022 a ide o vlastný patent Huawei – je totiž až 10-krát odolnejšie voči pádu.

Displej LTPO navyše prináša realistický a plynulý vizuálny zážitok s adaptívnou obnovovacou frekvenciou 1-120 Hz. Či už ide o skrolovanie v novinových článkoch alebo surfovanie cez platformy sociálnych médií, ako je TikTok či Instagram, technológia LTPO umožňuje displeju prispôsobiť si obnovovaciu frekvenciu a dynamicky sa prispôsobovať zobrazenému obsahu.

Bez ohľadu na to, či vám telefón vypadne z ruky alebo sa ocitne v kontakte s ostrými predmetmi, Kunlun Glass zabezpečuje, že displej zostane nepoškodený a v dobrom stave.

Odolnosť voči vode

Huawei P60 Pro disponuje špičkovou vodoeodolnosťou s certifikáciou IP68, čo znamená, že je odolný voči vode do hĺbky 1,5 metra až po dobu 30 minút. Môžete sa tak pohybovať pri vode a získať tie najlepšie okamihy vášho dovolenkového zážitku.

Smartfón je teda odolný voči (sladkej) vode do hĺbky 1,5 metra až po dobu 30 minút. Bez ohľadu na to, či sa vydáte na plávanie, potápanie, raftovanie alebo len relaxujete pri bazéne, tento smartfón je pripravený vydržať aj tie najnáročnejšie podmienky.

Vodotesnosť je dosiahnutá vďaka pokročilému a špičkovému technologickému spracovaniu. Integrované tesnenie a odolný dizajn chráni vnútorné komponenty pred vniknutím vody, čím sa minimalizuje poškodenie zariadenia a zabezpečuje dlhodobú spoľahlivosť.

V prípade, že sa s P60 Pro plánujete potápať v mori, odporúčame doplnok v podobe špeciálneho puzdra, určeného na tento účel. S touto kombináciou budete môcť zvečniť fascinujúce podmorské útesy, živé farby koralových útesov alebo zábavné vodné aktivity s úchvatnými fotoaparátmi najlepšieho fotomobilu súčasnosti podľa hodnotenia DXOMARK.

Prašné prostredie? Žiadny problém

Pri cestovaní do destinácií so suchým alebo prašným prostredím je odolnosť voči prachu nevyhnutnosťou. Huawei P60 Pro je preto vybavený ochrannými tesneniami, ktoré zabraňujú vniknutiu prachu do vnútorného zariadenia. To znamená, že môžete mať istotu, že budete vždy chránení pred nečistotami aj v náročných podmienkach.

Ďalšie tipy, ako ochránite svoj smartfón pred dovolenkovými nástrahami:

  1. Použite kvalitný obal alebo puzdro na ochranu zadného krytu: Investujte do odolného obalu alebo puzdra, ktoré dokáže chrániť váš smartfón pred nárazmi, pádom a poškriabaním.
  2. Vodeodolnosť: Ak plánujete stráviť veľa času napríklad na pláži, alebo fotiť podmorský svet, oceníte investíciu do vodeodolného puzdra alebo obalu pre smartfón. Kontakt s morskou vodou nevyhovuje žiadnemu smartfónu.
  3. Zálohujte dáta: Pred odchodom na dovolenku si zálohujte dôležité dáta zo smartfónu, aby ste ich neztratili v prípade poškodenia alebo straty zariadenia. Obľúbenou voľbou sú cloudové úložiská.
  4. Vyhnite sa vystaveniu extrémnym teplotám: Smartfóny nemajú radi extrémne teploty, preto ich nevystavujte príliš horúcemu slnku alebo mrazu.

Značky: