ASUS predstavil Deluxe edíciu svojho ZenFonu.

Vlajkové lode obvykle ponúkajú maximálne 64 GB alebo maximálne 128 GB úložisko. Príkladom je Samsung Galaxy S6/S6 edge, ktorý sa dá objednať s kapacitou 128 GB, ale napr. neskôr uvedený model Galxy S6 edge+ má na výber kapacity 32 a 64 GB.  ASUS sa však rozhodol vyrobiť smartfón, ktorý má vo výbave až 256 GB. Ide o „Deluxe Special Edition“ edíciu telefónu ZenFone 2.

ASUS_zenfone-deluxe-special-edition_nowat

Tá sa od bežnej verzie odlišuje už spomenutým obrovským úložiskom s kapacitou 256 GB. Novinkou je takisto špeciálny zadný kryt, ktorý je vyrobený z uhlíkových vlákien, resp. z materiálu, ktorý pripomína krištáľ.

Okrem týchto vlastností je špeciálny ZenFone 2 totožný ako model, ktorý sme dávnejšie recenzovali. Používateľ však s telefónom dostane nainštalovanú aj hru Asphalt 8. 256 GB úložisko je podľa nás už trochu extrém. MicroSD kartu v tomto prípade určite potrebovať nebudete, avšak v dnešnej cloudovej dobe sa ponúka otázka, využili by ste ho? Ako?

ASUS Zenfone 2 Deluxe Spracial Edition bude dostupný od septembra zatiaľ len v Brazílii a nie sú správy o tom, že by sa tento smartfón mal začať predávať aj inde.

Zdroj: Engadget

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit