Tak a je to tu. O čom sa špekulovalo, je teraz na svete. Samsung Galaxy S6 Edge s maskou Iron Man-a naozaj prichádza a to v nezameniteľnej farbe telefónu aj so špeciálnymi motívmi. 

Tvár Iron Mana sa objavuje aj na zadnej strane telefónu, farebné ladenie je v kombinácii zlatej a červenej. Telefón je výsledkom spolupráce spoločnosti Samsung Electronics a firmy Marvel (dnes súčasť Walt Disney Company), ktorá stojí za postavou Iron Man-a. Viac informácií nájdete na špecializovanej stránke.

IronMan_nowat

Ako správny výnimočný telefón, aj tento prichádza v úzko limitovanej edícii. Súčasťou dodávky je podložka pre bezdrôtové napájanie, aj tá je v podobnom dizajne ako telefón, ďalej napájací zdroj a priesvitný kryt na zadnú stranu telefónu. Ide pritom o 64 GB verziu tohto telefónu. Galaxy S6 Edge je rozhodne štýlový telefón a komiksová postava Iron Mana mu naozaj sedí. V súčasnosti bude táto limitovaná edícia už dostupná v Južnej Kórei, v júni sa bude dať kúpiť v Hong Kongu a v Číne. O tom, či sa bude predávať aj v Európe, nie je ešte rozhodnuté.

Tak čo, poletíte do Ázie si tento, jednoznačne brutálne dobre vyzerajúci smartfón, kúpiť?

Zdroj: Samsung Mobile Press

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.